Thorengruppen

Specialpedagog sökes till Yrkesgymnasiet Ale

Yrkesgymnasiet, Ale

Hos oss på Yrkesgymnasiet får elever möjlighet att lära sig ett yrke från grunden på riktiga arbetsplatser med stöd av kunniga handledare och yrkeslärare. På Yrkesgymnasiet förläggs mer än hälften av utbildningstiden på en arbetsplats vilket skapar en stabil grund och en konkurrensfördel på arbetsmarknaden. Genom stöd från sina inspirerande handledare och engagerade pedagoger på skolan, rustas våra elever på bästa sätt inför det framtida arbetslivet.

 

Som specialpedagog blir du en del av elevhälsoteamet (EHT) tillsammans med kurator, skolsköterska, studie- och yrkesvägledare samt rektor. Du samarbetar nära med lärare för att utveckla skolans specialpedagogiska kompetens och stödja elever i behov. I ditt arbete ingår att leda utvecklingsprojekt, hantera dokumentation såsom pedagogiska utredningar och åtgärdsprogram samt fungera som rådgivare i pedagogiska frågor på olika nivåer inom organisationen.

 

Vi söker dig som:

• Har god kunskap om skolans styrdokument och kan tillämpa dem i ditt dagliga arbete.

• Har de verktyg som behövs för att kunna möta elever, vårdnadshavare och pedagoger på ett kommunikativt och förtroendeingivande sätt.

• Har ett coachande förhållningssätt samt är strukturerad och flexibel.

• Arbetar långsiktigt, sätter upp mål, provar och utvärderar tillsammans med kollegor.

 

Kvalifikationer

Examen från specialpedagogiska programmet är meriterande. Erfarenhet av undervisning på gymnasienivå är meriterande. Goda kunskaper om dyskalkyli är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen in med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig. En merit är om du har arbetat i Prorenata.

 

Tjänsten är en semestertjänst och rekrytering sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Till följd av skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan och gymnasiet. Vi uppmuntrar därför dig som söker att i direkt anslutning till att du skickar in din ansökan beställa ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten för att beställa utdraget hittar du via polisen.se.

 

Anställningsform

Tillsvidare med provanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

2023-08-01

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Ale

Län

Västra Götalands län

Land

Sverige

Referensnummer

2024/265

Sista ansökningsdag

2024-07-31

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 juli . Arbetsort : Ale

Kategorier : Speciallärare och specialpedagoger


Senaste jobben från Thorengruppen

Alla jobb hos Thorengruppen

Liknande jobb Specialpedagog sökes till Yrkesgymnasiet Ale