Thorengruppen

Gymnasielärare i yrkesämnen el och energi sökes till Yrkesgymnasiet Ale

Yrkesgymnasiet, Ale

Hos oss på Yrkesgymnasiet får elever möjlighet att lära sig ett yrke från grunden på riktiga arbetsplatser med stöd av kunniga handledare och yrkeslärare. På Yrkesgymnasiet förläggs mer än hälften av utbildningstiden på en arbetsplats vilket skapar en stabil grund och en konkurrensfördel på arbetsmarknaden. Genom stöd från sina inspirerande handledare och engagerade pedagoger på skolan, rustas våra elever på bästa sätt inför det framtida arbetslivet.

 

Yrkesgymnasiet Ale söker i första hand en legitimerad yrkeslärare i el och energi, även du som har minst fem års arbetslivserfarenhet som elektriker är välkommen att söka. Hos oss får eleverna lära sig ett yrke från grunden på riktiga arbetsplatser med erfarna handledare. I denna tjänst får du möjlighet att dela med dig av dina kunskaper till framtidens elektriker. Mer än hälften av elevernas utbildningstid sker ute på en arbetsplats vilket ger dem en stabil grund och fördel på arbetsmarknaden. Våra elever förbereds på bästa möjliga sätt inför deras framtida yrkesliv med stöd av sina handledare och engagerade pedagoger.

 

Vi söker dig som:

  • Är legitimerad lärare i el och energi alternativt har minst fem års erfarenhet som elektriker och en stark drivkraft att undervisa och handleda elever.
  • Är en utmärkt kommunikatör och lagspelare som kan verka som en brobyggare mellan skola, elever och näringsliv.
  • Har B-körkort och helst tillgång till egen bil.
  • Har en förmåga att både arbeta självständigt samtidigt som du är teamorienterad och tillsammans med kollegorna samarbetar för att på bästa sätt förbereda eleverna inför deras framtida yrkesliv.

 

Kvalifikationer

Lärarexamen alternativt gedigen erfarenhet inom el och energibranschen och en vilja att inspirera och utveckla nästa generation av elektriker. Lärarlegitimation och pedagogisk erfarenhet är önskvärt, men ej ett krav.

 

Om du vill vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i framtidens elektriker  – ansök idag!

 

Rekrytering sker löpande så ansök redan idag....

 

Till följd av skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan och gymnasiet. Vi uppmuntrar därför dig som söker att i direkt anslutning till att du skickar in din ansökan beställa ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten för att beställa utdraget hittar du via polisen.se.

 

Anställningsform

Tills vidare med provanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

augusti

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100

Ort

Göteborg

Län

Västra Götalands län

Land

Sverige

Referensnummer

2024/285

Sista ansökningsdag

2024-07-31

 

 

 

Ansök nu

 


Senaste jobben från Thorengruppen

Alla jobb hos Thorengruppen

Liknande jobb Gymnasielärare i yrkesämnen el och energi sökes till Yrkesgymnasiet Ale