Thorengruppen

Gymnasielärare i biologi och kemi

Thoren Business School, Växjö

Thoren Business School fokuserar på att ge våra elever en meningsfull och personlig utbildning som förbereder dem att bli framtidens entreprenörer och ledare. Vi strävar efter att ge våra elever de verktyg och den kunskap de behöver för att nå sin fulla potential och uppmuntra deras kreativitet och personliga utveckling – oavsett vilka drömmar och mål de har.

 

Vi erbjuder en utbildning som förbereder våra elever för framgång inom entreprenörskap och ledarskap. Nu söker vi en vikarie i biologi och kemi som vill vara med och bidra till att ge våra elever en utbildning av hög kvalitet.

 

I tjänsten ingår det mentorskap. Tillträde planeras tillsammans med rektor. Vikariatet är minst en termin med möjlighet till förlängning. Du får ett fint kollegium där trivseln och kompetensen är hög och man är mån om att hjälpa och stötta varandra. Vi har en platt organisation och möjligheten att påverka är hög.

 

Vi söker dig som:

• vill lära ut kemi och biologi på ett inspirerande sätt och har gedigen ämneskompetens.

• är engagerad i dina ämnens roll i samhället och kommunicerar detta till eleverna.

• håller dig uppdaterad om det senaste inom ditt ämnesområde och vill lära ut på ett verklighetsnära och ämnesintegrerat tillvägagångssätt som uppmuntrar till entreprenörskap.

• planerar, dokumenterar och genomför din undervisning i enlighet med de anvisningar som regleras genom styrdokument för gymnasieskolan i Skolverkets kursplaner.

 

Kvalifikationer

Meriterande om du har lärarexamen och lärarlegitimation samt gedigen ämneskompetens inom biologi och kemi. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen in med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig.

 

Till följd av skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan och gymnasiet. Vi uppmuntrar därför dig som söker att i direkt anslutning till att du skickar in din ansökan beställa ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten för att beställa utdraget hittar du via polisen.se.

 

Anställningsform

Särskild visstidsanställning

Anställningens omfattning

Heltid/Deltid

Tillträde

Efter överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

80 - 100 %

Ort

Växjö

Län

Kronobergs län

Land

Sverige

Referensnummer

2023/806

Kontakt

• Nils Pihlsgård, 073-1812041

Sista ansökningsdag

2023-12-17

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 december . Arbetsort : Växjö

Kategorier : Gymnasielärare i allmänna ämnen


Senaste jobben från Thorengruppen

Alla jobb hos Thorengruppen

Liknande jobb Gymnasielärare i biologi och kemi