Upplands Väsby kommun

Speciallärare till Breddenskolan

Breddenskolan söker en speciallärare eller specialpedagog. Är du kommunikativ och lyhörd? Har du dessutom ett brinnande intresse för läraryrket och dina ämnen? Läs mer om vad vi kan erbjuda dig och tveka inte att skicka in din ansökan om kravprofilen stämmer in på dig!

 

Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjligheten att samarbeta med erfarna och behöriga kollegor på en skola med god måluppfyllelse. Vi strävar efter ett gott samarbete och kollegialt lärande. Som lärare på Breddenskolan och i Upplands Väsby kommun erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling.

 

Hos oss erbjuds du friskvårdsbidrag och personalrabatter via vår förmånsportal. För din trygghet finns ett kostnadsfritt professionellt personalstöd och du omfattas av försäkringar samt företagshälsovård. En anställning i Upplands Väsby kommun innebär marknadsmässig lön, semester och tjänstepension enligt kollektivavtal.

 

Om oss

Breddenskolan är en kommunal F-5 skola med 370 elever och 40 medarbetare. Skolan präglas av trygghet, arbetsglädje och kunskap.

 

Om tjänsten

Du kommer att tillsammans med ytterligare en specialpedagog att ansvara för det specialpedagogiska arbetet tillsammans med elevhälsoteamet. Vi söker dig som är intresserad av specialpedagogik, kollegialt lärande och skolutveckling. Du har goda kunskaper och ett brinnande intresse för dina ämnen. Du får eleverna att utvecklas och lyckas.

 

Som specialpedagog är du med och driver den pedagogiska utvecklingen framåt där elevaktiva och formativa arbetssätt tar stor plats. Du utvecklar kreativa lärmiljöer som bidrar till elevernas nyfikenhet, kreativitet och lust att lära. 

 

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är legitimerad lärare för grundskolans tidigare år. Du har kunskaper och erfarenheter av att planera, organisera, genomföra samt utvärdera arbetet på ett självständigt sätt.

 

Det är meriterande om du har examen som specialpedagog eller speciallärare.

 

Som person har du förmåga att skapa och upprätthålla professionella och förtroendegivande relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har hög kommunikativ och interaktiv förmåga, är socialt lyhörd samt har hög motivation för läraryrket. Du har även förmåga till självreflektion och analys.

 

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

 

Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Information om tjänsten som Specialpedagog Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

2024-08-12

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

734683

Sista ansökningsdag

2024-07-04

Kontakt

Lena Fridén,0859097338

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 juli . Arbetsort : Upplands Väsby

Kategorier : Speciallärare och specialpedagoger


Senaste jobben från Upplands Väsby kommun

Alla jobb hos Upplands Väsby kommun

Liknande jobb Speciallärare till Breddenskolan