Södertälje kommun 46 st lediga jobb hos Södertälje kommun

Alla jobb hos Södertälje kommun

Visar annonser 1 till 15
Tillbaka till första sidan

Välkommen till Södertälje kommun

Välkommen att söka jobb i Södertälje kommun

Södertälje har omkring 4800 företag, vilka tillsammans ger en lokal arbetsmarknad på ca 42 000 jobb. De största företagen är AstraZeneca och Scania som tillsammans har nära 16 000 anställda.

Med cirka 6 000 anställda är vi en av Södertäljes största arbetsgivare. Vi söker dig som är engagerad, som vill påverka och liksom vi tycker att kommunens arbete är betydelsefullt.

Om att jobba i Södertälje kommun

Våra medarbetares utveckling är en förutsättning för en god kvalitet i verksamheterna. Därför ska alla anställda ha en individuell kompetensutvecklingsplan.

I livet ska finnas tid för både arbete och fritid. Då tror vi att du gör ett bättre jobb. Hos oss ska du kunna påverka din egen arbetstid. Vi har även en utökad föräldraledighet.

Vi prioriterar friskvård högt. Varje medarbetare får ta ut friskvårdstimme (om verksamheten gör det möjligt) eller friskvårdspeng.

I förhållande till andra arbetsgivare inom samma verksamheter har vi konkurrenskraftiga löner och inom kvinnodominerade verksamheter ökar lönerna snabbare än i någon annan kommun.

Du kan läsa mer om hur det är att jobba i Södertälje kommun  i medarbetarguiden.

Vid ansökan av tjänst

För att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar använder vi en elektronisk ansökningsblankett i samarbete med Offentliga Jobb AB. Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Södertälje kommuns rekryteringsansvariga. Allt i enlighet med de bestämmelser som hanteras av PUL (Personuppgiftslagen) givetvis efter ditt godkännande.

Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar som sedan matchas mot uppställda krav för den aktuella tjänsten. Vi välkomnar därför att du lämnar din ansökan genom att fylla i detta formulär så noggrant som möjligt. Du kan även använd din ansökan för att söka andra tjänster inom Södertälje kommun framöver.