Tyresö kommun

Musiklärare/lärare mot fritidshem inriktning musik F-6

Vad vi gör och vill

Bergfotens skola är en F-6 skola som ligger i ett trevligt område med en fin skolgård med skog inpå knuten och med gångavstånd till Tyresö centrum. På Bergfotens skola värdesätter vi en trivsam arbetsplats och stimulerande arbete tillsammans med engagerade, kompetenta kollegor som har en positiv inställning till sitt yrke. Möjlighet att ständigt utveckla verksamheten för att ge våra elever de bästa förutsättningarna för lärande. Läs gärna mer om oss här.

 

Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Som anställd inom Tyresö kommun erbjuds du subventionerad friskvård. Som stöd i arbetet finns också ett väl utvecklat elevhälsoteam på skolan.

 

Om tjänsten

Tjänsten är en musiklärartjänst på 50% med tillträde 9 augusti 2024. Du ska kunna undervisa alla typer av elever, både de som är i behov av särskilt stöd och de som behöver utmaningar. I tjänsten ingår att planera, genomföra, utvärdera, bedöma och betygssätta elevernas kunskaper efter gällande styrdokument. Ansvarar för institutionsvård och inköp kopplade till ämnet.

 

 60%-100%. Fast månadslön.

 

Vem är du?

Vi söker nu en legitimerad lärare/lärare mot fritidshem med behörighet att undervisa i ämnet musik, +ev. annat ämne.  Har du erfarenhet från att arbeta i skola är det meriterande. Du brinner för ditt läraruppdrag och har med dig goda idéer om hur undervisningen kan utvecklas föra att få eleverna att lyckas i sitt livslånga lärande. Du kan de olika styrdokumenten som läroplan, kursplan med mera.

 

Som person är du lyhörd och har förmåga att möta elever med olika behov. Du är en tydlig ledare i mötet med eleverna och intresserad av att utveckla arbetet med bedömning för lärande. Du är också flexibel, ansvarstagande och lösningsinriktad. Vi förväntar oss att du kan arbeta självständigt, har en god social förmåga samt att du är en ansvarstagande och engagerad person. Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt mot både elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Välkommen med din ansökan

Sista ansökningsdag 1 augusti 2024. Intervjuer kan komma att ske fortlöpande. Har du några frågor? Kontakta mig via mejl:

 

Rektor Bergfotens skola, Tina Bennet, mejl: tina.bennet@tyreso.se, telefon:  08-578 270 25

 

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer 

 

Barn- och utbildningsförvaltningen

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

 

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan – från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid/Deltid

Tillträde

9 augusti 2024

Löneform

Månadsvis

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

60-100%

Ort

Tyresö

Län

Stockholms län

Land

Sverige

Referensnummer

2024/181

Kontakt

Tina Bennet, +46857827025

Sista ansökningsdag

2024-07-21

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 21 juli . Arbetsort : Tyresö

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Tyresö kommun

Alla jobb hos Tyresö kommun

Liknande jobb Musiklärare/lärare mot fritidshem inriktning musik F-6