Stockholms stad

Nybohovsskolan söker legitimerad lärare i idrott och hälsa

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

 

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

 

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

 

 

Arbetsplatsbeskrivning

Nybohovsskolan är en F-6 skola med ca 180 elever. 

Skolan ligger inbäddad i grönskan uppe på Nybohovshöjden i Liljeholmen. 

Skolan har en fantastiskt närmiljö med en stor skolgård, flertal lek- och klätterställningar, en mindre och en större konstgräsplan.

Alla pedagoger arbetar för att utveckla sin digitala kompetens för att möta dagens krav på digital utveckling i skolan. Alla våra elever har tillgång till en personlig Ipad.

 

Nybohovsskolans tre hörnstenar är kunskap, samverkan och rörelse. I vårt välorganiserat hälso- främjande och förebyggande arbete är simkunnighet, organiserad rastverksamhet, rörelse, fysiskt aktivitet och aktiv undervisning några av våra betydelsefulla insatser för eleverna att ha en god arbetsmiljö under hela skoldagen. 

 

Här hittar du oss:

https://www.google.com/maps/place/Idrottsskolan+Nybohov/@59.3081682,18.0109292,14.66z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x84586bbe87522817!8m2!3d59.3074576!4d18.0159301?hl=sv

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa i idrott och hälsa F-6 alternativt F-9. 

Extra meriterande är behörighet i ett annat ämne, kunskap om digitalisering och språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. 

 

Du ska ha gedigen ämneskunskap och vara förtrogen med läroplan, skolans styrdokument, formativ bedömning och kollegialt arbetssätt.

Vi vill att du ska ha ett reflekterande och vetenskapligt förhållningssätt till din egen undervisning och vara öppen för att dela med dig av dina kunskaper i verksamheten. 

 

Du ska vara flexibel, god samarbetsförmåga och initiativrik och alltid ha fokus på elevens kunskapsutveckling. 

Du är ansvarstagande och strukturerad. Vi vill att du kommunicerar utifrån ett lösningsfokuserat perspektiv i varje möte med elever, kollegor och föräldrar. 

 

 

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden.

 

Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.

Läs mer på www.pedagogstockholm.se

 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

2019-08-12

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100 %

Ort

Stockholm

Län

Stockholms län

Land

Sverige

Referensnummer

2019/1022

Kontakt

Facklig företrädare

Sista ansökningsdag

2019-04-10

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 april . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen


Senaste jobben från Stockholms stad

Alla jobb hos Stockholms stad

Liknande jobb Nybohovsskolan söker legitimerad lärare i idrott och hälsa