NTI Gymnasiet

IT-lärare till NTI Gymnasiet Lund

Plats

Lund

 

Sista ansökningsdatum

2024-08-02

 

NTI Gymnasiet har skolor över hela Sverige, med fokus på teknologi, vetenskap och innovation. Samhällets digitalisering skapar både nya möjligheter och utmaningar inom alla branscher. Vårt uppdrag är att ge våra elever, oavsett program, digital spetskompetens och kunskaper i ny teknik redan på gymnasiet. Vi skapar miljöer, metoder, forum och samarbeten som utvecklar förståelsen för den föränderliga värld vi lever i.

 

Läs mer om våra skolor på www.ntigymnasiet.se.

NTI Gymnasiet i Lund i vackra Sankt Larsparken är en skola med fokus på mjuka värden och TECH och IT som utbildningsfokus. Vi har två starka program med inriktning på teknik och IT och drygt 180 elever. Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen och för oss är en förutsättning för detta det relationella förhållningssättet. Vi jobbar nära både elever och kollegor för att tillsammans nå så långt som möjligt med elevernas utbildning. Sedan flera år arbetar vi med formativ bedömning och kollegialt lärande. Vi samarbetar med flera företag och aktörer i regionen och har ett unikt samarbete med Microsoft.  Nationellt har NTI flera aktörer som arbetar för att göra vår IT utbildning attraktiv. Är du genuint nyfiken på elevers potential och drivkrafter? Vill du arbeta med att förbereda elever för den heta IT arbetsmarknaden? Då är vi rätt arbetsplats för dig.

 

Vi söker nu en legitimerad lärare till vårt arbetslag inom El- och energiprogrammet (IT-programmet)

 

Det här erbjuder vi dig

Som medarbetare hos oss blir du en del av en väl fungerande personalgrupp som kännetecknas av stort engagemang för eleverna. Pedagoger, assistenter, APL-samordnare och skolledning arbetar fokuserat för att skapa en attraktiv utbildning inom IT och som leder vidare till en spännande arbetsmarknad. Vårt samarbete med Microsoft innebär att vi erbjuder ett flertal certifieringar. Till hösten 2024 kommer vi att ha ett helt nytt serverrum och all utrustning som behövs för att förbereda eleverna för arbetsmarknaden.  

 

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. 

 

Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner.

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 2 augusti . Arbetsort : Lund

Kategorier : Gymnasielärare i allmänna ämnen Gymnasielärare i yrkesämnen Lärare i praktiska och estetiska ämnen


Senaste jobben från NTI Gymnasiet

Alla jobb hos NTI Gymnasiet

Liknande jobb IT-lärare till NTI Gymnasiet Lund