Norrtälje kommun

Ämneslärare till Norrsundsskolan

Om tjänsten

Vi söker ämneslärare till härliga Norrsundsskolan! Bli en del av vårt team som värdesätter elevnära arbete, delaktighet och samarbete. Vi söker dig som är behörig i spanska, gärna i kombination med engelska. Norrsundsskolan är en av tre skolor som ingår i Älmsta rektorsområde tillsammans med Elmsta skola åk F-6 och Grisslehamns skola åk F-6, samarbeten mellan skolorna är en viktig del av vardagen.

 

Arbetsbeskrivning

Som lärare i årskurs 7-9 planerar, genomför, bedömer och analyserar du undervisningen och elevernas resultat. Din undervisning utgår från skolans styrdokument och ligger till grund för planering av undervisningen tillsammans med ditt och skolans systematiska kvalitetsarbete. Du arbetar aktivt med att bidra till trygghet och studiero och en lärmiljö som gynnar elevernas kunskapsinhämtning. Du kommer att ha ett delat ansvar för en klass och egna mentorselever. Beroende på ämneskombination kan viss undervisning av elever på Elmsta skola och Grisslehamnsskola ingå.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet för undervisning i spanska och gärna engelska på högstadiet. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och arbetar systematiskt för att öka kvaliteten och stödja eleverna i sin utveckling.

 

Du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift, är flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har ett starkt elevfokus, lätt för att skapa goda relationer och samverka både med elever, vårdnadshavare, kollegor, skolans elevhälsoteam och skolledning. Vi söker dig som är en tydlig ledare och har förmågan att skapa trygghet genom tydlig struktur och varierad undervisning. Du har ett professionellt och positivt förhållningssätt samt kan se utmaningar som möjligheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

 

Om arbetsplatsen

Älmsta rektorsområde består av tre skolor som är belägna i Älmsta och Grisslehamn. Norrsundsskolan 7-9, Elmsta skola F-6 och Grisslehamns skola F-6. Här ligger skolorna nära natur och fin omgivning.

 

Norrsundsskolan har idag ca 90 elever och ca 20 medarbetare. Vi har ett nära samarbete med de andra skolorna i rektorsområdet både gällande undervisning, ledning och kompetensutveckling. Skolan är nära Älmsta centrum med närhet till utflyktsmöjligheter men samtidigt i ett lugnt bostadsområde med tillgång till stora ytor och lekområden. 

 

Så tycker medarbetare 

”Hos oss är det gemytligt, engagerande, solidariskt och opretentiöst. Vi har högt i tak och stort fokus på närhet och glädje i vardagen!"

 

– Jenny Jansson, SO/Hkk lärare, platsombud Sveriges lärare

 

”Vi har god sammanhållning i personalgruppen. Alla känner alla, allas barn. Gott ledarskap, lyhörda. Härlig natur!"

 

– Jens Erhardsson, idrottslärare, arbetslagsledare 

 

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

 

Anställningsform

Heltid/deltid (50-100% beroende på behörighet)

Vid tillsvidareanställning kan provanställning komma att tillämpas

Tillträde datum 2024-08-12

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Sista ansökningsdag:

2024-08-04

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

 

Kontaktpersoner

Bitr. rektor

Anna-Karin Andersson, anna.andersson2@norrtalje.se, 0176-71744

Bitr. rektor

Anna-Lena Järvelä, anna.jarvela@norrtalje.se, 0176-283392

Facklig representant Sveriges Lärare

Jenny Jansson, jenny.jansson@norrtalje.se, 0176-284280

Bitr. rektor

Anna-Lena Järvelä, anna.jarvela@norrtalje.se, 0176-283392

 

Om oss

Vi är Norrtälje – en kommun där gamla traditioner möter nya idéer. Där närheten till storslagen natur och storstadspuls finns inom räckhåll. Här är vi drygt 3 400 medarbetare som varje dag arbetar för att våra drygt 66 000 invånare ska få leva i ett tryggt och välmående samhälle.

 

Här vill vi göra plats för olika perspektiv, tankar och behov. Vi vill hjälpas åt och dela lärdomar, framgångar och glädje medan vi tillsammans utvecklar Norrtälje kommun. Läs gärna mer om vår värdegrund Invånaren först - Allas lika värde - Höga förväntningar och Vår vision Global livsstil – lokalt liv

 

Vi erbjuder mindre hyreslägenheter under det första året på din nya anställning – så att du i lugn och ro får tid att hitta din drömbostad.

 

Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

 

Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

 

Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

 

Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med försäljare av rekryteringstjänster.

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 4 augusti . Arbetsort : Norrtälje

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Norrtälje kommun

Alla jobb hos Norrtälje kommun

Liknande jobb Ämneslärare till Norrsundsskolan