Norlandia förskolor

Förskollärare till Norlandia, förskolan Folkparken, Upplands Väsby

Lärare i förskola/Förskollärare

Kommun: Upplands Väsby

 

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

 

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs

 

 

Om jobbet

Till Norlandia, förskolan Folkparken söker vi en förskollärare som vill vara med och fortsätta utveckla vår fina förskola. Förskolan Folkparken ligger centralt i Upplands Väsby och med en stor och härlig gård. Norlandias hälsofrämjande arbete genomsyrar våra förskolor, dels med ett aktivt arbete med rörelseglädje i vardagen i samarbete med Generation Pep och även med vårt matkoncept ”Mat med smak”. På Folkparken lagar vår kock god och hälsosam mat på plats.

 

Tillsammans med dina kollegor ska du leda och utveckla utbildningen enligt Läroplanen och Norlandias styrdokument. Kunskap och innovation är ledord i vår utbildning och vi erbjuder barnen "Nya upptäckter varje dag". Utifrån vår utbildningsplan ansvarar du för att det sker ett systematiskt kvalitetsarbete på avdelningen, där du tillsammans med arbetslaget planerar, utvärderar och reflekterar. Du arbetar alltid med barnens bästa i fokus, har goda pedagogiska kunskaper och ett förhållningssätt och bemötande som stämmer väl överens med förskolans värdegrund. Tillsammans med övriga förskollärare och rektor bildar du förskolans kvalitetsteam som ständigt strävar efter att utveckla bästa möjliga förskola för barnen.

 

Du har en god samarbetsförmåga, med en vilja att delge och lära, samt tar ansvar för att med en positiv inställning bidra till en härlig arbetsplats. Du är lösningsinriktad, tycker om att ta ansvar och har ett bemötande som stämmer överens med vår värdegrund, CARE (Competent Ambitious Respectful Energetic).

Vi erbjuder möjlighet till ferietjänst, kontinuerlig kompetensutveckling, arbetskläder och friskvårsbidrag.

 

 

Om Norlandia Förskolor

Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö! Läs gärna mer på www.norlandiaforskolor.se (http://www.norlandiaforskolor.se)

 

 

Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidareanställning, Norlandia tillämpar provanställning

- Omfattning: Heltid

- Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Sista ansökningsdag 14 maj

 

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Susanne Helén; susanne.helen@norlandia.com, tfn. 076 - 272 8295 Rektor Norlandia förskolor Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om anställningen

Lön

Lön enligt överenskommelse

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

 

Anställningsvillkor

Heltid Anställningstid enligt överenskommelse

 

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Upplands Väsby i Stockholms län.

 

Arbetsgivaren

Norlandia Förskolor AB

http://norlandiaforskolor.se/

 

Postadress

Norlandia Förskolor AB

Kullavägen 16

19434 Upplands Väsby

 

Kontakt

Susanne Helén

susanne.helen@norlandia.com

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om ungefär en timme . Arbetsort : Upplands Väsby

Kategorier : Förskollärare


Senaste jobben från Norlandia förskolor

Alla jobb hos Norlandia förskolor

Liknande jobb Förskollärare till Norlandia, förskolan Folkparken, Upplands Väsby