Munkedals kommun

Musiklärare till Kungsmarksskolan

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna?

 

Varmt välkommen till oss i Munkedals kommun!

Kultur- och utbildningsförvaltningen vill erbjuda den utbildning, omsorg och inspiration som våra små och stora medborgare behöver genom livets olika utvecklingsskeden. Kultur och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola och kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning samt elevhälsan. Avdelning förskola innefattas av kommunens alla förskolor och dagbarnvårdarna samt kultur och fritid bestående av bibliotek, kulturskolan och ung fritid.

 

Är musik din passion och drivs du av att entusiasmera och lära ungdomar allt vad musiken har att ge? Då har vi ett gemensamt intresse! 

 

Välkommen till oss på Kungsmarksskolan med ca 350 elever från årskurs 7 till 9 Vi finns i centrala Munkedal. I skolans verksamhet finns också vår stödverksamhet Flexen och anpassad grundskola där vi har en klass. Skolan är kommunens enda högstadium och du får en unik möjlighet att arbeta med kommunens alla tonåringar.

 

I skolan arbetar förutom alla våra lärare, en rektor, en biträdande rektor, en specialpedagog, en speciallärare, en kurator, en studie- och yrkesvägledare, två socialpedagoger, en skolsköterska, en fritidsledare och en skoladministratör. Kungsmarksskolan är organiserad så att samtlig personal är indelad i tre arbetslag som benämns arbetslag AB, CD och EF, varje klass har två mentorer. Alla lärare undervisar i samtliga årkurser. Skolans elevhälsoteam samverkar även med flera yttre samarbetspartner under skoltid för elevernas bästa. 

 

Vår arbetsplats präglas av stort engagemang och arbetsglädje. Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter att våra elever ska känna att skolan är meningsfull, hanterbar och begriplig. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

 

Om uppdraget

Vi söker nu en musiklärare. Du ansvarar för skolans musikundervisning och får gärna arbeta ämnesövergripande. På vår skola finns en musiksal med flera grupprum och mycket instrument. 

 

Du ingår i ett av skolans arbetslag och du planerar, dokumenterar, analyserar, utvärderar och följer upp elevers utveckling. Arbetet innebär samarbete med skolans personal, lärare och elevhälsoteamet. Du ser dokumentation och bedömning av elevers kunskapsutveckling som en självklar del i ditt arbete och du utvecklar ständigt din undervisning som på så sätt leder till skolutveckling. 

 

Munkedals kommun kommer de närmaste åren satsa på programmering och då är musikämnet en del i satsningen.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad musiklärare och har arbetat som musiklärare. Det är av stor vikt att du är en god ledare, har lätt för att samarbeta, är lyhörd för varje elevs behov samt är en trygg person. Vi värdesätter din flexibilitet och lösningsorienterade förmåga så att arbetet med eleverna utvecklas. På grund av programmeringssatsningen är kompetens inom området meriterande. 

 

Villkor

Vi vill att du uppvisar innan anställning ett utdrag ur belastningsregistret. Provanställning på tjänsten kan eventuellt komma att tillämpas. Vi genomför intervjuer löpande, skicka gärna din ansökan redan idag! 

 

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökanden med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

 

Vår kommun

Munkedals kommun ligger belägen mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till motor- och järnväg. Kommunen har ca 10 600 invånare och inom kommunens organisation arbetar cirka 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter. Vi har ett välmående näringsliv med stor potential, föreningar inom varierade områden, ett stort utbud av aktiviteter och mycket mer. Allt detta tillsammans med vår organisation och alla våra invånare utgör det grunden för vad som gör vår kommun till det den är.

 

Tillsammans är vi Munkedals kommun!

Varmt välkommen med din ansökan - vi ser fram emot att höra från dig!

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Munkedal

Län

Västra Götalands län

Land

Sverige

Referensnummer

2024/17

Kontakt

Frida Sjöberg, 0524-18250

Wiveca Doyle, 0524-18251

Facklig företrädare

Lärarnas riksförbund, 0524-18000

Sista ansökningsdag

2024-05-29

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 29 maj . Arbetsort : Munkedal

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen


Senaste jobben från Munkedals kommun

Alla jobb hos Munkedals kommun

Liknande jobb Musiklärare till Kungsmarksskolan