Munkedals kommun

Behörig lärare i Sv/En

Barn och utbildningsförvaltningen, Kungsmarksskolan

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss!

 

Munkedals kommun ligger perfekt mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till E6:an. Kommunen har ca. 10 500 invånare och inom kommunens organisation arbetar runt 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter.

 

Barn och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola, samt kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning.

 

 

Beskrivning

Kungsmarksskolan har ca 350 stycken elever och är Munkedals kommuns högstadium. Här finns också en integrerad grundsärskoleklass. På Kungsmarksskolan arbetar ett härligt kollegium och vi söker dig som vill vara med och forma skolan tillsammans med oss. Vi är stolta över att andelen lärare med behörighet är mycket hög på Kungsmarksskolan. Vi arbetar i fina och ändamålsenliga lokaler, och vi har ett bra elevhälsoteam på skolan med alla professioner.

 

På skolan har lärarna en tillhörighet i arbetslag och ämneslag och i båda lagen råder kollegialt lärande. På Kungsmarksskolan anpassar lärare sitt material till individen och följer upp så att eleven tillgodosett sig undervisningen på ett adekvat sätt. Vi arbetar formativt och erbjuder eleverna många olika sätt att lära sig och redovisa sina kunskaper.

 

Vi vill se till varje elevs förutsättningar och behov genom att vara lyhörda och intresserade av eleverna. Vi vill fånga upp och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. Allt för att de ska få en så bra skolgång som möjligt.

 

I tjänsten kommer du att arbeta tillsammans med andra lärare som har samma ämnesbehörighet som du och dela arbetsrum med dessa. Du kommer att undervisa i ämnet svenska men det kan eventuellt även bli aktuellt med undervisning i engelska. 

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare för grundskolans senare del, med behörighet att undervisa i Svenska och ev. Engelska. Det är en merit om du ha fler ämnesbehörigheter. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med formativ bedömning, samt leda och organisera arbetet så att en trygg lärandemiljö skapas.

 

Vi ser gärna att du tycker om att jobba ämnesövergripande. Du är trygg, stabil och har god självinsikt. Din samarbetsförmåga är god samt att du lyssnar och kommunicerar på ett tydligt sätt. Det är av stor vikt att du är noggrann, mån om kvalitén och känner stolthet inför läraruppdraget. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du den vi söker?

 

 

Medflyttarservice

Innebär ditt nya jobb en flytt för dig och din partner? Vi hjälper medflyttande till nytt jobb i ny livsmiljö. Servicen handlar främst om att stötta din partner i att hitta ett jobb i närområdet. Men det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt, som till exempel barnomsorg, boende eller tips på föreningar och nätverk. För att få veta mer, kontakta gärna agneta@medflyttarservice.se 0763-221793 eller gå in på www.medflyttarservice.se

 

 

Munkedals kommun ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet.

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

 

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

jan 2020

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Munkedal

Län

Västra Götalands län

Land

Sverige

Referensnummer

2019/100

Kontakt

  • Yvonne Andersson, 0524-18250

Facklig företrädare

  • Lärarnas riksförbund, 0524-18000

Sista ansökningsdag

2019-10-31

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Munkedal

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Munkedals kommun

Alla jobb hos Munkedals kommun

Liknande jobb Behörig lärare i Sv/En