Malmö stad Gymnasie- och Vuxenutbildningsförvaltningen

Lärare matematik till Malmö Restaurangskola - visstid

Vi på Malmö Restaurangskola söker en lärare för undervisning i matematik. Jobba med oss och var med och bidra till Malmöbornas och samhällets framtid. Tjänsten är en visstidsanställning på 50% för läsåret 24/25. 

 

Arbetsuppgifter

Som lärare arbetar du för att eleverna ska utveckla sin fulla potential – både kunskapsmässigt och socialt. Du stödjer, motiverar och stimulerar varje elev till att uppfylla kunskapskraven utifrån sina förutsättningar. I ditt arbete ingår planering, undervisning och bedömning samt utvärdering och utveckling av den pedagogiska verksamheten, i enlighet med skolans styrdokument. Tjänsten är huvudsakligen förlagd till vårt introduktionsprogram, men kommer även innefatta undervisning på våra nationella program.

 

Vi är en lärande organisation som främjar kunskapsutbyte, där du befinner dig i en miljö som genomsyras av kollegialt lärande och utveckling. Tillsammans med kollegor arbetar du för att skapa en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal. Du är även med och bidrar till kvalitets- och utvecklingsarbetet på skolan.

 

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Tillsättning av tjänst sker först efter sista ansökningsdag.   

 

Kvalifikationer

Krav: 

  • lärarlegitimation 
  • behörighet att undervisa i matematik på gymnasienivå
  • erfarenhet av att undervisa i matematik på grundskolans senare årskurser eller på gymnasieskola
  • vana att använda digitala verktyg för kommunikation och pedagogik
  • mycket god svenska i tal och skrift.

Meriterande:

  • behörighet att undervisa i svenska och/eller svenska som andraspråk
  • erfarenhet av att arbeta med nyanlända elever
  • erfarenhet av att arbeta med elever med NPF.

Vi söker dig som är trygg i lärarrollen och som skapar goda förutsättningar för elevernas lärande och utveckling. Du anpassar undervisningen efter elevens och gruppens förutsättningar och förkunskaper genom ett kreativt förhållningsätt och en mycket god pedagogisk förmåga. Ditt arbetssätt präglas av god struktur och du prioriterar och organiserar uppgifter effektivt. Därtill bidrar du till goda samarbeten och du kommunicerar öppet, tydligt och lyhört med din omgivning.

 

Om arbetsplatsen

Malmö Restaurangskola är ett yrkesgymnasium med inriktning restaurang och livsmedel.  

 

Av skolans ca 250 elever går drygt hälften av eleverna på nationellt program. Övriga elever går på IM-program, de flesta går på individuellt alternativ och yrkesintroduktion. På Malmö Restaurangskola finns även en anpassad gymnasieskola med inriktning hotell, restaurang och bageri.  

 

Som en del i undervisningen driver vi även två välbesökta restauranger och ett konditori.    

 

Vill du veta mer om oss? Besök vår hemsida restaurangskolan.malmo.se eller Facebook sidan Malmö Restaurangskola. 

 

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi utvecklar och driver stadens gymnasie- och vuxenutbildning. Hos oss får unga och vuxna Malmöbor möjlighet att växa och nå sina mål genom livslångt lärande. Men vårt uppdrag sträcker sig även bortom klassrummens väggar. Vi är runt 1600 medarbetare som tillsammans skapar möjligheter för Malmöborna att leva ett aktivt, meningsfullt liv – och få en trygg och hållbar framtid.

 

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här. 

 

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

 

Information om tjänsten

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning till och med 2025-06-19

Omfattning: Deltid 50 %

Antal tjänster: 1

Tillträde: 2024-08-09

 

Övrigt

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom gymnasieskola och anpassad gymnasieskola. Du beställer utdraget via Polisens hemsida på https://polisen.se/belastningsregistret?mtm_campaign=utdrag&mtm_kwd=post0623

 

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

 

Om tjänsten

Ansök senast

18 juli 2024.

anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning

Deltid

Referensnummer

20241318

 

Kontakt

Ayad Abdullah

Rektor

ayad.abdullah@malmo.se 

0705-66 50 20

Fredrik Björkman

Facklig företrädare, Sveriges Lärare

fredrik.bjorkman@malmo.se 

0723-576518

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Gymnasielärare i allmänna ämnen Gymnasielärare i kärnämnen


Senaste jobben från Malmö stad Gymnasie- och Vuxenutbildningsförvaltningen

Alla jobb hos Malmö stad Gymnasie- och Vuxenutbildningsförvaltningen

Liknande jobb Lärare matematik till Malmö Restaurangskola - visstid