Leksands kommun

Specialpedagog till Sammilsdalsskolan

Sista ansökningsdatum

2024-08-31

Yrke

Specialpedagog

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

 

Kontakt

Rektor

Johan Nilsson

johan.nilsson@leksand.se 0247-80564

 

Vill du få saker att hända och vara med att utveckla och aktivt arbeta med utbildning för elever?

 

Nu söker vi dig med behörighet inom specialpedagogik till Sammilsdalsskolans högstadium i Leksands kommun.

 

Höjdpunkter med jobbet:

·       Bli en del av ett engagerat och inkluderande medarbetarteam

·       Chans att utveckla elever, medarbetare och dig själv

·       Lärande och samarbete i fokus

·       Ingen dag är den andra lik

 

Dina arbetsuppgifter

Stort fokus på rollen är att utveckla metoder för hur elever i behov av särskilt stöd kan inkluderas i skolverksamheten. Du kommer att vara en länk mellan det operativa arbetet i klassrummen och den beslutande nivån rektor.

 

Som specialpedagog kommer du handleda annan pedagogisk personal på skolan för att möta individer och gruppers behov. Du kommer att vara en del av skolans elevhälsoteam och där representera den pedagogiska kompetensen. På skolan kommer du jobba tätt ihop med andra engagerade specialpedagoger där ni stöttar varandra i uppdraget att utveckla andra pedagoger och elever tillsammans.

 

Tjänsten är tillsvidare. Tjänstens omfattning är 100% och är en semestertjänst. Vi tillämpar individuell lönesättning. 

 

Din profil

Vi söker dig som är behörig specialpedagog, gärna med fördjupade kunskaper inom matematikundervisning.

 

Du är en engagerad och kunnig specialpedagog som brinner för att utveckla den pedagogiska undervisningen. Som person är du initiativrik, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har en god förmåga att samarbeta med kollegor, elever och vårdnadshavare, och du är skicklig på att leda både lärarlag och den enskilda läraren.

 

Du kommer att arbeta nära skolledningen och övrig personal för att utveckla verksamheten utifrån grundskolans mål. Med ditt starka intresse för pedagogik och organisation, skapar du engagemang och delaktighet, och du har en naturlig förmåga att leda och motivera andra för att nå gemensamma mål. Genom din förmåga att lyssna och kommunicera, identifierar du mönster och utvecklar hållbara lösningar för elevers lärande.

 

Du utformar långsiktiga strategier och ser mål och bedömning som viktiga verktyg i verksamheten. Ditt arbete utgår från ett relationellt och lösningsorienterat förhållningssätt, vilket bidrar till en positiv och stödjande lärmiljö för alla elever. 

 

Om arbetsplatsen

Sammilsdalskolan är en F-9 skola med knappt 600 elever. I årskurserna F-6 går det 150 elever fördelade på en klass per årskurs medan på högstadiet går det 450 elever i sexparallelliga klasser. Vi använder oss av Googles plattformar med eleverna och Teams mellan personalen. På fritidshemmet går det nu cirka 50 elever. Detta läsår har vi sjösatt en språk-, läs- och skrivsatsning på kommunens alla skolor. Denna satsning syns sedan i skolans alla ämnen och inte bara i svenskan.

 

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

 

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

 

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss. För mer information vänligen se www.leksand.se/jobbahososs 

 

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

 

Din ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Leksands kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande skickar du in din ansökan digitalt via "sök tjänsten här". Ansökningshandlingarna består av CV och personligt brev. 

 

Sista ansökningsdatum

Sista ansökningsdagen är den 31:a augusti. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löpt ut.

 

Startdatum enligt överenskommelse.

Läs mer www.leksand.se 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Leksand

Kategorier : Speciallärare och specialpedagoger


Senaste jobben från Leksands kommun

Alla jobb hos Leksands kommun

Liknande jobb Specialpedagog till Sammilsdalsskolan