Karlskrona kommun

Fritidspedagog/Grundskollärare inriktning fritidshem Nättrabyskolan

Nättrabyskolan är en F-9 skola med 5 integrerade fritidshem. Skolan och fritidshemmen är tätt sammankopplade i gemensamma arbetslag. Nättrabyskolan består av 11 arbetslag fördelade på Fklasser, åk 1-3, åk 4-6 och åk 7-9. Arbetet utgår från ett nära samarbete mellan lärare och fritidspersonal för att ha en helhetssyn på eleverna samt för att förstärka varandra i tid, innehåll och kompetens.

 

Besök gärna vår hemsida: Nättrabyskolan

 

Undervisningen inom fritidshemmets ram genomförs i nära koppling till läroplanen för fritidshem och du kommer fungera som en kugge i ett arbetslag. Som fritidspedagog på Nättrabyskolan arbetar du även med eleverna under delar av skoldagen. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Vi har höga krav på ett gott bemötande, goda ledaregenskaper, ett gott samarbete samt tankar om en helhetssyn på eleven. Välkommen med din ansökan! 

 

Kvalifikationer 

Fritidspedagog/Lärare med inriktning fritidshem eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig för uppdraget.    

 

Om anställningen 

Anställningsform: Tillsvidare

Tillträde:190812

 

Provanställning kan bli aktuellt.

Registerkontroll kommer föregå beslut om anställning.

Flera anställningar kan bli aktuellt via denna annons. 

 

Kontaktpersoner 

Maria B Johnsson, Rektor, tel: 0455-30 43 56 

 

Fackliga företrädare 

Carina Svensson, Lärarförbundet, tel: 0455-30 48 69 

 

Ansökan 

Du är välkommen med Din ansökan senast 26 maj 2019. Tjänsten söks via Karlskrona kommuns rekryteringssystem, se länken nedan! OBS, rekrytering av tjänsten sker löpande under ansökningstiden. 

 

Karlskrona kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder. Vi har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. 

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Karlskrona

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare


Senaste jobben från Karlskrona kommun

Alla jobb hos Karlskrona kommun

Liknande jobb Fritidspedagog/Grundskollärare inriktning fritidshem Nättrabyskolan