Höganäs kommun

Gymnasielärare på Handel- & Administrationsprogrammet

Vill du jobba hos oss i Höganäs och hänga med på vår resa? 

Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Tillsammans presterar vi på topp och når grymma resultat. Vi är säkra på att nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det måste du göra. Vi har invånaren och servicen i fokus och det ser vi som en självklarhet att du också har. 

 

Inte skrytsamma men stolta, det är höganäsbornas tankar om sin plats. Vi vet att Höganäs är en populär plats att bo, leva och verka på. Så populär att kommunens befolkningsmål ser ut att bli verklighet flera år innan förväntat. 

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och sättet våra medarbetare beter sig och känner på jobbet blir kommunens identitet. Därför jobbar vi inifrån med hjälp av våra interna ledord kommunikation och koncerntanke. Det bidrar till ett öppet kommunikationsklimat kollegor emellan och ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare och Höganäs blir då - väl värt att investera i. 

 

Så, har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då är du garanterat den vi söker!

 

Du vet, precis som vi, att lärandet är en livslång process som startar i tidig ålder. För att hjälpa hela barnet hela vägen, från förskoleålder till gymnasiet, arbetar utbildningsförvaltningen med att ge barnen tro på den framtid som kommer. Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa skolkommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Så, ligger pedagogik, barn och ungdomar dig varmt om hjärtat? Och, har du redan nu tankar om hur du kan arbeta för att göra Höganäs utbildningsverksamhet ännu bättre? Då är det här du ska vara!

 

På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt ca 430 elever.

 

 

Arbetsuppgifter:

Undervisning i Handelskurser på Handel- och Administrationsprogrammet.

 

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som brinner för dina ämnen och kan entusiasmera elever på olika nivåer. Du ska ha lärarlegitimation för gymnasiet i handelsämnena. 

Du ska kunna arbeta självständigt men även i ett nära samarbete med andra kollegor.

 

 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Du ska ha erfarhenhet av undervisning på gymnasiet.

 

 

Övrigt:

"Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag. 

 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

 

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693.

 

 

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid. 60%

Löneform: Månadslön. 

Arbetstid: Dagtid.  

Tillträde: 2019-08-09

Schema: Vi har arbetslagsmöten på fredagar.

Antal platser: 1

 

 

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-31

Arbetsgivarens referensnummer: A874575

 

 

Upplysningar lämnas av:

Petra Arnekull

Rektor

Mobiltelefon: 0734-357520

E-post: petra.arnekull@hoganas.se

 

 

Ansök nu 

 

 


Senaste jobben från Höganäs kommun

Alla jobb hos Höganäs kommun

Liknande jobb Gymnasielärare på Handel- & Administrationsprogrammet