Hallsbergs kommun

Lärare Matematik 7-9 till Transtenskolan

I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 16 000 invånare.

 

Transtenskolan är en högstadieskola (skolår 7-9) belägen i centrala Hallsberg. Vi arbetar alla i nära relation med våra elever för att utmana, stödja och coacha dem vidare i sin utveckling. Skolans atmosfär är familjär med hög trivsel och trygghetsfaktor. 

 

Transtenskolan genomgår ett omfattande förändringsarbete där vi genom vetenskap och beprövad erfarenhet strävar efter att ytterligare höja våra resultat. Det betyder att du behöver vara lyhörd, flexibel och vara nyfiken på utmaningar. Skolan är organiserad i fyra arbetslag, specialpedagog, speciallärare samt elevhälsa. 

 

Skolans kärnvärde är - Vi skall på bästa sätt förbereda våra elever för sin kommande tid på gymnasiet. 

 

Arbetsuppgifter 

Du kommer att undervisa i Matematik. Det kan eventuellt även innebära undervisning i lite mindre grupper. 

 

Som lärare har du ansvar för planering, genomförande, uppföljning och utvärdering av din undervisning. Du är ansvarig för bedömning och betygssättning. Mentorskap ingår inte i denna tjänst då en del av tjänsten kommer att handla om nyanländas lärande tillsammans med andra lärare. 

 

Kvalifikationer 

För att vara kvalificerad för tjänsten krävs grundskollärarexamen och lärarlegitimation avsedd för arbete i årskurs 7-9 med behörighet att undervisa i Matematik. Meriterande är ytterligare ämnesbehörighet. 

 

För oss är det viktigt att bygga goda relationer till såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Du ska vara väl förtrogen med läroplanen samt arbetet med inkludering och extra anpassningar i undervisningen när det gäller elever i behov av stöd. 

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egen vilja att vara en del av vårt team och vi vill att ditt bidrag skall märkas. 

 

Erfarenhet krävs. 

 

Du skall behärska svenska i tal och skrift. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi undanber oss alla kontakter av annonserings- eller rekryteringsföretag i samband med denna annons.

 

Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter Hallsbergs kommun, 0582-685000

 

Kontaktpersoner

Stephan Wanström

Rektor

0582-685268

stephan.wanstrom@edu.hallsberg.se 

 

Joacim Carlsson

Bitr. rektor

0582-685729

joacim.karlsson@edu.hallsberg.se 

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 23 juli . Arbetsort : Hallsberg

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Hallsbergs kommun

Alla jobb hos Hallsbergs kommun

Liknande jobb Lärare Matematik 7-9 till Transtenskolan