Håbo kommun

Fritidspedagog/Lärare fritidshem

Västerängsskolan ligger centralt i Bålsta och är en F-9-skola med ca 500 elever. Hos oss finns även en kommungemensam språkklass. Skolan är omgiven av skog och fina friluftsområden med gott om plats för lek och utomhusaktiviteter. Västerängsskolan har en hög IKT-standard och är just nu inne i en intensiv utvecklingsfas där vi bland annat arbetar med att utveckla elevhälsoarbetet, våra lärmiljöer och det kollegiala lärandet.

Vi är ett glatt sammansvetsat gäng som är engagerade och stolta över vår skola. Vi erbjuder även friskvård på arbetstid.

Se även vår hemsida http://www.habo.se/utbildning-och-barnomsorg/grundskola/grundskolor/vasterangsskolan.html och vårt Instagram https://www.instagram.com/vasterangsskolan/

Hos oss på Barn- och utbildningsförvaltningen i Håbo kommun får du kollegor som delar sin kompetens med dig. Ledarskapet är kommunikativt och tillitsfullt. Med glädje och professionellt engagemang samarbetar vi för goda relationer, möjligheter och utvecklande lärmiljöer för barn och elever och för dig som medarbetare.

Vi söker dig som är legitimerad fritidslärare alt. fritidspedagog

 

Arbetsuppgifter
Vill du vara med och utveckla vår skola med elevernas lärande och utveckling i fokus? Gillar du att se elever utvecklas och att stötta dem i deras lärande och utveckling? Du bör ha god samarbets- och kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och vara väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Vi arbetar i team utifrån elevernas behov, vilket innebär att du kommer arbeta med hela skolan som bas. Som anställd hos oss har du möjlighet att påverka både din egen vardag och skolans framtid. Skolan tre fritidavdelningar är uppdelade efter elvernas ålder. Fritids är ett eget arbetslag, men grunden är att vi arbetar skola-fritids tillsammans under hela skoldagen. 

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fritidslärare alt. fritidspedagog. Erfarenhet av arbete med elever med NPF är ett krav. Kommunens språkklasser ligger i vår skola, så det är önsvärt att du har erfarenhet av att arbeta med elever med språkstörning.

 

Anställningsform/Varaktighet
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

 

Tillträde
Augusti 2021, i amband med terminsstarten.

 

Lön
Månadslön, individuell lönesättning och friskvårdsbidrag gäller.

 

Sista ansökningsdag
2021-04-30

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

 

Kontaktpersoner
Mette Nyboe-Sandh

Rektor

070-8293798

mette.nyboe-sandh@habo.se

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Håbo

Kategorier : Fritidspedagoger Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Håbo kommun

Alla jobb hos Håbo kommun

Liknande jobb Fritidspedagog/Lärare fritidshem