Gävle kommun

Lärare årskurs 7-9 ma (no) till Lillhagsskolan

Arbetsbeskrivning

Som lärare för åk 7-9 i matematik kommer du arbeta med undervisning, ha klassansvar samt ansvar för kartläggning, planering, genomförande och utvärdering av lektioner. Arbetet utförs enligt beslutande mål och riktlinjer. I arbetsuppgifterna ingår även att tillsammans med dina kollegor utforma en bra, lustfylld och varierad skoldag med elevernas bästa i fokus. Du utmanar och stödjer eleverna så att de når goda studieresultat och anpassar din undervisning utifrån elevernas behov och förutsättningar. Arbetet utförs i samarbete med andra pedagoger, elevhälsa, vårdnadshavare samt med andra aktörer utanför skolan.

 

Vi söker dig som

Är du en trygg pedagog som tycker du om att motivera och leda elever så att de når goda studieresultat? Då är det här ett jobb för dig! Kom och gör Gävles framtid tillsammans med oss på Lillhagsskolan!

 

Vi söker dig med lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 7-9 och ämnet matematik. Du är förtrogen med, och har kunskap om, grundskolans läroplan samt har du förmåga att uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift. Meriterande för tjänsten är behörighet att undervisa i No ämnena samt kunskap om, och erfarenhet av, arbete med digitala verktyg, exempelvis dokumentation i Unikum eller Office.

 

Som person har du förmågan att leda och motivera elever och får dem att trivas och må bra. Du är strukturerad och planerar ditt arbete väl. Du är bra på att skapa en öppen dialog och anpassar ditt språk utifrån situation. Vidare har du en god förmåga att få elever att känna tillhörighet och att vara inkluderad. Dessutom har du lätt för att skapa nya relationer, att ta initiativ, vara modig och har färdigheten att skilja på sak och person. Att anpassa sig till olika situationer, och har förmågan att ändra ditt syn- och förhållningssätt är självklart för dig. Du ser möjligheter i förändringar.

 

I enlighet med Gävle kommuns värdegrund har du ett gott bemötande, en god förmåga att samarbeta och värnar om hög kvalitet i ditt arbete.

 

Du som slutkandidat ska kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola. Denna ska inte bifogas i din ansökan.

 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter där just du ges möjlighet att göra skillnad för Gävleborna, idag och imorgon.

 

Ditt välmående är viktigt för oss – alla medarbetare som är anställda mer än tre månader har möjlighet att få 1 500 kronor per år i ersättning för friskvård och motion.

Hos oss kan du känna dig trygg – som anställd i Gävle kommun omfattas du av flera olika försäkringar via våra kollektivavtal. Till exempel ingår sjukförsäkring och arbetsskadeförsäkring. Tjänstepensionen är en kollektivavtalad pension som betalas av Gävle kommun som din arbetsgivare.

Vi vill att du har ett hållbart arbetsliv – som anställd i Gävle kommun har du generösa semestervillkor. Som nyanställd har du dessutom rätt till betald semester redan under ditt första anställningsår.

Din utveckling är viktig för oss – som anställd i Gävle kommun kan du ha ett kompetenskonto – till din egen kompetensutveckling kan du avsätta del av lönen så sätter arbetsgivaren av lika stor del.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2024-08-12

Antal platser: 1

Varaktighet: Tillsvidare

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit, inte via e-post eller pappersformat. Om du har skyddad identitet ber vid dig att ta kontakt med rekryterande chef, skicka inte in din ansökan digitalt.

 

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

 

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

 

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Om arbetsplatsen

Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

 

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och anpassad skola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

 

I Lillhagen rektorsområde arbetar vi utifrån prioriterade mål i Kunskap, Värdegrund och Elevhälsoarbete. Till vår hjälp har vi flertalet förstelärare som arbetar områdesövergripande med samtlig personal på återkommande konferenser samt studiedagar. Höga förväntningar på både elever och personal genomsyrar vår verksamhet. Vi arbetar med kollegialt lärande och systematiska analyser och utvärderingar av vår undervisning för att såväl elever som personal ska få bästa möjlighet till utveckling.

 

Lillhagsskolan har ett välfungerande elevhälsoteam där skolkurator, skolsköterska, specialpedagog, speciallärare och bitr. rektor ingår. Högstadiet består av fyra paralleller med cirka 350 elever och drygt 50 medarbetare, som har sina lokaler i det Vita huset. Vi arbetar enligt Gävlemodellen, som är ett kommunövergripande trygghetsarbete och där samtlig personal involveras i värdegrundsarbetet. Som ny medarbetare hos oss har du tillgång till mentor.

 

Att skapa goda relationer med elever är en grundpelare i vårt arbete. Varmt välkommen till oss!

 

Ansökan

Ansök senast: 2024-06-23

Referensnummer: C196382

 

Facklig företrädare

Linda Olström

Sveriges lärare

Mobil: +46790729966

E-post: linda.olstrom@gavle.se

 

Kontaktperson

Catarina Westin

Biträdande rektor Lillhagsskolan

Telefon: 026-17 98 08

E-post: catarina.westin@gavle.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 10 timmar . Arbetsort : Gävle

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Gävle kommun

Alla jobb hos Gävle kommun

Liknande jobb Lärare årskurs 7-9 ma (no) till Lillhagsskolan