Futuraskolan International

Futuraskolan International Bergtorp – Moderna språk Tyska 50% åk 6-9

KOMMUN: TÄBY
YRKE: LÄRARE I GRUNDSKOLAN, ÅRSKURS 7-9
SÖK JOBBET SENAST: 30 juni 2019
ANSTÄLLNINGSFORM: Heltid, Tillsvidare
LÖN: Fast månads- vecko- eller timlön
ANTAL PLATSER: 1
ANNONS-ID: 23169249

Om dig
Vi tycker att det är viktigt att du har förmågan att möta elever på ett positivt sätt. Intresset för att lära och att lära ut är centralt i läraryrket, och vi ser gärna en medarbetare som brinner för sina ämnen och kan skapa stort engagemang.

Om du känner att du kan få med dig elever och bryta deras tankemönster för nya sätt att lära är du rätt person för oss. Ett viktigt led i detta är att du kan utforma och genomföra undervisning som är kreativ och stimulerande.

Eftersom samarbete är en framgångsfaktor för oss är det viktigt att du har förmågan att dela med dig av dina, och ta del av andras kunskaper i lärprocessen. Det då viktigt att du kan arbeta konstruktivt i olika konstellationer såsom arbets- och ämneslag. Eftersom vi fokuserar på ledarskapet i klassrummet är det viktigt att du kan möta olika utmaningar i klassrumssituationer.

Vi har höga krav på våra elever, och ambitionen att utmana dem med en hög kvalitet i undervisningen. Det är därför viktigt att du kan arbeta självständigt och strukturerat och tar eget ansvar och egna initiativ för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen. Som person har du ett positivt förhållningssätt och ett gott bemötande i kontakten med kollegor, elever och föräldrar. Du ser möjligheter, är idérik och stimuleras av utmaningar.

Genom ett medvetet förhållningssätt skapar du trygghet, förtroende och goda relationer.

Din profil
Kompetenser:
Krav på lärarexamen
Språk:
Krav på svenska, tyska
Meriterande med engelska
Arbetslivserfarenhet:
Meriterande som lärare i grundskolan, årskurs 7-9: mindre än 1 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en kvalificerad tyskalärare för en vikarietjänst på vår skola, detta är en deltidstjänst om 50%. Språkundervisningen för tyska är stark på skolan, vi har 2 grupper som läser tyska per årskurs. OBS! Tjänsten kan kombineras med annat ämne - för en heltidstjänst på 100%, exempelvis ämneslärare i svenska.

Futuraskolan International Bergtorp är en skola i Viggbyholm Täby, med årskurserna 6 – 9 där ca. 665 elever tillbringar sina skoldagar. Skolans profiler är idrott, musik, musik/drama samt profilen internationell kommunikation.

Utforskande, nyfikenhet och lust att lära är grunden för skolans verksamhet. Vi vill fortsätta att utvecklas för att synliggöra, utmana och skapa möjligheter att lyckas. Vi utvecklar våra undervisningsmetoder, vi delar med oss av vår kunskap och vi arbetar med kollegialt lärande. IKT är ett naturligt pedagogiskt hjälpmedel i undervisningen. Elever och lärare arbetar med G-Suite. Vårt arbetssätt ger oss skickliga lärare samt motiverade och engagerade föräldrar. Futuraskolan Internationals Bergtorps elever når mycket goda resultat och vi arbetar målmedvetet med att utveckla skolan.

Anställningsvillkor
Det är viktigt att du har dokumenterade ämneskunskaper, och att du arbetat med undervisning tidigare. Vi tillämpar 6 månader provanställning. OBS! Förutsättning för anställningen är giltigt utdrag ur polisens brottsregister.

Arbetsplats
Täby

Futuraskolan International har en internationell inriktning och en stark värdegrund som bygger på Progressivitet, Energi och Respekt (PER). Vår vision är att vara den bästa språngbrädan för framtida världsmedborgare. Vi strävar efter att våra elever ska utveckla ett internationellt mindset och en förståelse för sin omvärld, byggd på känsla av gemenskap och respekt. Undervisning inom Futuraskolan International bygger på det internationellt utvecklade programmet International Middle Years Curriculum (IMYC).

Läs mer om oss på:
www.futuraskolan.se

Varmt välkommen med din ansökan. Ansökan mailas till
kevin.munro@futuraskolan.se

I denna rekrytering har Futuraskolan redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt samtal från annonsförmedlare eller försäljare.

Kontaktinformation
Företagets adress: Viggbyholmsvägen 59 Täby
Postadress: Futuraskolan AB Viggbyholmsvägen 59 | 18369 Täby
Telefonnummer: 0721884666
E-post:
kevin.munro@futuraskolan.se


Sök jobbet senast 30 juni 2019

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: 
kevin.munro@futuraskolan.se

 Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Täby

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Futuraskolan International

Alla jobb hos Futuraskolan International

Liknande jobb Futuraskolan International Bergtorp – Moderna språk Tyska 50% åk 6-9