Ydre kommun

Grundskollärare 1-7 Ma/No och Sv

Välkommen till oss i Ydre!
Ydre är den lilla kommunen med den stora närheten. Vi är Östergötlands minsta kommun med cirka 3700 invånare. Sommartid är vi dock betydligt fler som bor här. Här finns lugnet men det finns även möjlighet till en aktiv fritid. I Ydre finns en underbar natur med nästan 100 sjöar och stora möjligheter till friluftsliv.

 

Vill du vara med och bidra till Ydre kommuns utveckling och ge en god kvalité och service till våra invånare?

Vi söker en grundskollärare 1-7 med Ma/NO inriktning och behörighet i Sv upp till åk 3 alt en lågstadielärare.

 

 

Det här erbjuder vi:
Du kommer att jobba i ett arbetslag som är lösningsfokuserat och flexibelt, med klassansvar för åk 2. Du kommer att ingå i ett arbetslag och dela på ansvaret för att de uppsatta målen uppnås. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och samverkan i det dagliga arbetet. Som medarbetare hos oss har du en betydelsefull roll för kommunens invånare.

 

 

Det här förväntar vi oss av dig:

Vi söker dig som har en pedagogisk grundskollärarutbildning för åk 1-7 Ma/NO eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Då du kommer att arbeta på Ydreskolans lågstadium behöver du även ha behörighet i läs- och skrivinlärning. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som gärna tar initiativ, som är lyhörd och kan se till elevens behov och verksamhetens mål och som har lätt för att skapa och behålla kontakter. Du är strukturerad och tydlig i ditt arbete och kan arbeta ensam såväl tillsammans med andra. Du är väl insatt i skolans styrdokument. Vi förutsätter att du har god datorvana.

 

 

Mer information och ansökan
 Vikarietet tillsätts i januari 2018 och gäller året ut med en ev. förlängning.

Sista ansökningsdag är 2017-11-17

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

 

 

Kontaktperson:

Elsie Johansson

Rektor f-åk3 och fritidshemmen

Tfn 0381-661269

 

 

Grunden för alla medarbetare i Ydre kommun kan sammanfattas i orden helhetssyn, delaktighet, ansvarstagande och respekt. 

Vi vill att det ska finnas människor med olika kön, etnisk och kulturell bakgrund och olika åldrar på alla nivåer i organisationen, eftersom det främjar utveckling och förnyelse. Ydre kommun välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Ydre kommun undanber vänligt men bestämt kontakter från olika rekryterings och bemanningsföretag.

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 17 november . Arbetsort : Ydre

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Ydre kommun

Alla jobb hos Ydre kommun

Liknande jobb Grundskollärare 1-7 Ma/No och Sv