Vittra

Speciallärare och/eller Specialpedagog till Vittra Sollentuna

Plats

Sollentuna

 

Sista ansökningsdatum

2024-08-15

 

Vittraskolorna, ett av Sveriges ledande friskoleföretag med 25 för- och grundskolor runt om i landet. Tillsammans ansvarar vi för cirka 9000 barn och elever och har cirka 1200 medarbetare. Vi startade vår första skola 1993 och ingår sedan 2008 i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag.

 

Vittra är en samhällsengagerad för- och grundskola där barn och elever lär sig om sig själva och världen. Hos oss formas medvetna barn och elever som får rätt verktyg och kunskap för att skapa ett bättre och mer hållbart samhälle. Det gör vi med vår unika pedagogiska riktning som baseras på tre delar: medvetet lärande, modig kultur och tydlig struktur. 

 

Vi söker dig som är Specialpedagog och/eller Speciallärare.

Som specialpedagog/Speciallärare är du en viktig del i elevernas utveckling och i strävan mot en god måluppfyllelse och att eleverna ges goda förutsättningar för lärande.

 

Du besitter en förmåga att arbeta både operativt med elever samt strategiskt och handledande gentemot lärarkollegor och utveckla skolans specialpedagogiska insatser. Insatser är såväl förebyggande, främjande och åtgärdande.

 

Du har erfarenheter av att arbeta med kompensatoriska hjälpmedel och språkutvecklande arbetssätt både med elever och handleda lärarkollegor i detta arbete.

 

Som Specialpedagog och/eller Speciallärare är du en viktig del i skolans elevhälsa och har en god förmåga till samverkan med andra kompetenser och undervisande lärare.

 

Du är prestigelös och har en god samarbetsförmåga och har alltid elevens bästa i fokus och arbetar för elevens mående och måluppfyllelse i samverkan med andra.

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Sollentuna

Kategorier : Speciallärare och specialpedagoger


Senaste jobben från Vittra

Alla jobb hos Vittra

Liknande jobb Speciallärare och/eller Specialpedagog till Vittra Sollentuna