Vittra

Lärare i träslöjd till Vittra Gävle

Plats

Gävle

 

Sista ansökningsdatum

2024-05-31

 

Vittraskolorna, ett av Sveriges ledande friskoleföretag med 25 för- och grundskolor runt om i landet. Tillsammans ansvarar vi för cirka 9000 barn och elever och har cirka 1200 medarbetare. Vi startade vår första skola 1993 och ingår sedan 2008 i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag.

 

Vittra är en samhällsengagerad för- och grundskola där barn och elever lär sig om sig själva och världen. Hos oss formas medvetna barn och elever som får rätt verktyg och kunskap för att skapa ett bättre och mer hållbart samhälle. Det gör vi med vår unika pedagogiska riktning som baseras på tre delar: medvetet lärande, modig kultur och tydlig struktur. 

 

Vittra Gävle ligger i Andersberg. Skolan är belägen nära ett skogsområde och vi har nära avstånd till, konstgräsplan, elljusspår, idrottshall och Hemlingbys friluftsområde. Du kan läsa mer om oss på www.Vittra.se/gavle

 

Lärare i träslöjd och gärna i kombination med ett till ämne

Vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare i ämnet slöjd (träslöjd) gärna i kombination med annat ämne. Tjänsten som träslöjdslärare omfattar 50%. 

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Gävle

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen


Senaste jobben från Vittra

Alla jobb hos Vittra

Liknande jobb Lärare i träslöjd till Vittra Gävle