Västerviks kommun

Lärare till Handels- och Administrationsprogrammet

Barn och utbildningsförvaltningens vision är:
Kompetens för livet, lust att lära – rätt att lyckas. Alla barn och elever är nyfikna kreativa och tänkande. Hos oss har alla en känsla för tolerans och solidaritet. Vi möter barn och elever med höga förväntningar. Vi tror på deras förmåga att lyckas i lärandet för livet. I vårt arbete är mötet med barn och elever, undervisning, medborgarskap och ledarskap centrala delar för att nå vår vision.

Vi söker en lärare i Handels- och administrationsämnen samt entreprenörskap till Handels- och administrationsprogrammet.


Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter vid Västerviks gymnasium innebär att du enskilt och tillsammans med ditt arbetslag planerar, genomför och utvärderar ditt arbete enligt skolans styrdokument. Du kommer att arbeta i ett arbetslag som kännetecknas av samarbete och framåtanda. Arbetslaget på Handels- och administrationsprogrammet har de senaste åren fått flera fina utmärkelser av Ung Företagsamhet Kalmar län. Din uppgift som lärare är att enskilt och tillsammans med arbetslag och elevhälsoteam genomföra, planera och utvärdera undervisning.

Vi erbjuder en arbetsplats som kännetecknas av förtroende och öppenhet, gemenskap och samarbete, engagemang och meningsfullhet, samt ansvarstagande och initiativförmåga. På vår arbetsplats är medarbetarskap ett centralt begrepp. Vi söker dig som kan bidra till Västerviks gymnasium genom att du tar ett eget ansvar för din hälsa och välbefinnande, för utvecklingen av resurser och för hanteringen av förändringar som krävs i ditt arbete


Din kompetens
Vi söker dig som är behörig lärare i Handels- och administrationsämnen samt entreprenörskap på gymnasienivå. Om du har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete från gymnasienivå så är detta meriterande.

För att lyckas tror vi att du är trygg, stabil och har självinsikt. Vi tror att du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och identifierar inte bara problem som uppstår, utan är själv en del av lösningen genom att bidra med idéer, alternativ och flexibilitet. Du uttrycker en positiv attityd och handlar i enlighet med fattade beslut, policys och riktlinjer eftersom du ser det större perspektivet och hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang, där du skapar och underhåller relationer. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vi ser gärna att du är relationsorienterad och möter eleven utifrån varje elevs förutsättningar och behov. Du tar ansvar för din relation till medarbetare och arbetsgrupp. Vi är varandras arbetsmiljö och du bidrar aktivt till att skapa en trivsam arbetsplats. Du känner ett självklart ansvar för skolans/arbetsgivarens uppdrag och förstår att vi endast kan lyckas tillsammans.


Vi håller intervjuer löpande under ansökningstiden så välkommen med din ansökan till oss idag!


Övrigt

Behöver du hjälp att hitta bostad försöker vi hjälpa dig med det. Inflyttarservice i Västerviks kommun hjälper till med tips, information och kontakter för arbete, bostad, skolor med mera. Inflyttarservice anordnar också återkommande träffar för nyinflyttade för att ge möjlighet att lära känna nya människor och en snabbare väg in i livet i Västervik.

Läs mer om vad Västerviks kommun kan erbjuda dig som anställd hos oss 
www.vastervik.se/jobba-hos-oss.Välkommen med din ansökan till oss!


Information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Du söker tjänsten genom att klicka på Sök jobbet nedan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

 

 

Arbetsgivare: 

Västerviks gymnasium

 

Region: 

Västervik

 

Anställningsform: 

Tillsvidare

 

Omfattning: 

100%

 

Tillträde: 

2019-08-12

 

Sista ansökningsdag: 

2019-05-26

 

Kontaktpersoner:

Jörgen Jonsson, gymnasiechef (0490-25 42 79)

jorgen.jonsson@vastervik.se

 

Lärarförbundet (0490-25 40 96)

lararforbundet@vastervik.se

 

Lärarnas Riksförbund (0490-25 40 93)

vastervik@lr.se

 

 

Ansök nu 

 

 


Senaste jobben från Västerviks kommun

Alla jobb hos Västerviks kommun

Liknande jobb Lärare till Handels- och Administrationsprogrammet