Västerviks kommun

Förskollärare (Linden)

Vår vision inom Barn- och utbildningsförvaltningen är:
KOMPETENS FÖR LIVET Lust att lära – rätt att lyckas.
Alla barn och elever är nyfikna, kreativa och tänkande. Hos oss har alla en känsla för tolerans och solidaritet. Vi möter barn och elever med höga förväntningar. Vi tror på deras förmåga att lyckas i lärandet för livet. I vårt arbete är mötet med barn och elever, undervisning, medarbetarskap och ledarskap centrala delar för att nå vår vision. 

Under höstterminen 2016 har Södra lands förskolor i Västerviks kommun startat upp ett gemensamt utvecklingsområde. Utvecklingsområdet är att utveckla miljöerna på våra sju förskolor så att barnen ska få så bra förutsättningar som möjligt att utvecklas. Vi har en pedagogisk samordnare kopplat till våra sju förskolor, hon stödjer och leder oss i vårt arbete.

Känner du att du skulle passa in i vår verksamhet uppmanar vi dig att söka tjänsten som förskollärare till förskolan Linden.


Dina arbetsuppgifter


Du kommer tillsammans med övriga pedagoger på förskolan att utveckla, driva och genomföra förskolans uppdrag utifrån våra styrdokument och med vår vision i sikte. I rollen ingår planering, uppföljning och dokumentation av arbetet. En viktig uppgift är att skapa inspirerande och utmanande lärandemiljöer på förskolan. 

Som förskollärare ansvarar du för förskolans pedagogiska innehåll och arbetar med att främja varje barns utveckling och lärande. I ditt ansvar ligger att skapa goda relationer till barn, föräldrar och kollegor.

I Västerviks kommun strävar vi efter en likvärdig förskola i hela kommunen. Vi arbetar med att utveckla det systematiska kvalitetsarbetet med pedagogisk dokumentation och utforskande arbetssätt som verktyg. 


Din kompetens


Du har examen och legitimation som förskollärare. 

För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha god förmåga att samarbeta, vara lyhörd och ha lätt för att sätta dig in i andra människors perspektiv. Du behöver vara trygg i dig själv, stabil och ha god självinsikt. 

Du har förmåga att kunna ha överblick över en hel barngrupp samtidigt som du ser det enskilda barnets behov. Du är van att arbeta självständigt men samarbetar väl med kollegor. Du delar vår syn om det kompetenta barnet och arbetar praktiskt utifrån detta. Du känner till, värnar och bemöter barn och vuxna utifrån förskolans värdegrund.


Övrigt


Tjänsterna omfattas av registerkontroll. Sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Läs mer om vad Västerviks kommun kan erbjuda dig som anställd hos oss 
www.vastervik.se/jobba-hos-oss

Välkommen med din ansökan till oss!


Information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Du söker tjänsten genom att klicka på Sök jobbet nedan.

 

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

 

 

Arbetsgivare: 

Förskolan Linden

 

Region: 

Västervik

 

Anställningsform: 

Tillsvidare

 

Omfattning: 

100%

 

Tillträde: 

2018-01-08

 

Sista ansökningsdag: 

2017-10-23

 

Kontaktpersoner:

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : Om 16 timmar . Arbetsort : Västervik

Kategorier : Förskollärare


Senaste jobben från Västerviks kommun

Alla jobb hos Västerviks kommun

Liknande jobb Förskollärare (Linden)