Värmdö kommun

SO-lärare

Varje dag går cirka 7000 barn och ungdomar till en skola i Värmdö. Värmdö skärgårdsskola finns för att våra medborgare ska kunna bo och verka i vår vackra skärgård. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att utveckla våra unga medborgare.

 

På Värmdö Skärgårdsskola har vi en vision: Här får jag vara den jag är, växa, utvecklas och lära för livet. Tillsammans bygger vi broar mellan öar, människor och verksamheter.

 

I rollen som lärare kommer du huvudsakligen att undervisa i årskurs 7-9. Du har ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i de grupper du undervisar i. Du kommer ha ett nära samarbete kring bland annat planering och elevhälsa med kollegor i arbetslaget samt övriga pedagoger, skolledare och elevhälsoteam på Djurö. Som lärare i Värmdö skärgårdsskola är uppdraget måluppfyllelse för alla elever.

 

Vi söker dig som är legitimerad lärare för SO-ämnena, gärna i kombination med något annat ämne. God IKT-kompetens är meriterande. Du har väl vitsordaderfarenhet av pedagogiskt arbete med elever. Vidare har du ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot barn, föräldrar och kollegor.

 

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

 

Värmdö Skärgårdsskola är en F-9-skola med ca 380 elever som består av skolenheter på Djurö, som ligger på fastlandet, samt på Möja, Runmarö och Svartsö i Stockholms skärgård. Skolans geografiska område börjar vid Fågelbrolandet i Strömma, sträcker sig ut mot havet och omfattar alla öar utan broförbindelse. Du kommer att jobba på Djuröenheten, dit de äldre skärgårdseleverna kommer två dagar i veckan. Skolan ingår i Skolverkets försöksverksamhet med fjärrundervisning och framöver kanfjärrundervisning mellan öarna utan broförbindelse ingå i tjänsten.

 

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

 

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde 13:e augusti 2019 eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt.

 

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 10 juni 2019.

 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Maria Niläng, biträdande rektor, 08-570 486 25 alternativt Lena Möllersten, rektor, 08-570 486 05. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 10 juni . Arbetsort : Värmdö

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Värmdö kommun

Alla jobb hos Värmdö kommun

Liknande jobb SO-lärare