Värmdö kommun

Gymnasielärare i Svenska

Till Komvux Värmdö söker vi en Gymnasielärare i Svenska på 30-50%

 

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, och består av en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort Gustavsberg finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur.

 

Nu söker vi dig som är lärare i svenska till Komvux Värmdö. Vill du arbeta med trevliga kollegor på en föränderlig avdelning i utveckling där medborgare i Värmdö är i fokus, kan detta vara tjänsten för dig.

 

Rollen som lärare i svenska innebär att du kommer att undervisa i kurserna SV1, SV2 och SV3. Många elever läser på distans och grupperna är inte så stora. Alla lektioner ligger på torsdagar(eftermiddag och kväll).

 

Vi söker dig som har lärarlegitimation. Du ska ha erfarenhet av arbete somsvenskalärare på gymnasiet. Det är meriterande om du har lärarlegitimation för fler ämnen, till exempel historia, SFI eller svenska som andraspråk. Vi kan då utöka tjänsten till 50 % om du så önskar.

 

Vidare har du erfarenhet av och god förmåga att arbeta och kommunicera med människor med varierande bakgrund och som kommer från olika kulturer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en positiv person med egen drivkraft och att du har god förmåga att samarbeta.

 

Komvux Värmdö ingår i Vuxenutbildnings- och arbetslivskontoret i Värmdö kommun. Vår enhet utgörs av ca 30 medarbetare som arbetar med vuxenutbildning. Vi har SFI, grundläggande och gymnasial vuxenutbildning, LÄRVUX och Yrkeshögskola.

 

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL- kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

 

Anställningen är en visstidsanställning, ferietjänst på deltid under läsåret 2019-2020 med tillträde den 8 augusti 2019.

 

 

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 3 juni 2019.

 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rektor Agneta Ericsson
e-post 
agneta.ericsson@varmdo.se. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 3 juni . Arbetsort : Värmdö

Kategorier : Gymnasielärare i allmänna ämnen


Senaste jobben från Värmdö kommun

Alla jobb hos Värmdö kommun

Liknande jobb Gymnasielärare i Svenska