Värmdö kommun

Fritidspedagog/Barnskötare

Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att bidra till våra barns utveckling.

 

I rollen som fritidspedagog/barnskötare ansvarar du tillsammans med övrig personal för verksamheten på fritidshemmet. Du ingår i ett F-3 arbetslag ochsamarbetar och organiserar verksamheten med elevernas bästa i fokus.

 

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog alternativt barnskötare och som har erfarenhet av pedagogiskt arbete. Som person har du ett medvetet pedagogiskt förhållningssätt, god kommunikationsförmåga och tar stort eget ansvar för såväl din egen som skolans måluppfyllelse och utveckling. Du är en tydlig ledare, är lösningsinriktad samt har lätt för att samarbeta. Du är trygg i din yrkesroll och du är tydlig gentemot elever, föräldrar och kollegor. Vi lägger stor vikt vid samarbet

e i arbetslaget och därför är det viktigt att du delar våra värderingar.

För dessa tjänster är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

 

Munkmoraskolan, den lilla skolan med de stora möjligheterna, är en F-3 skola under utveckling med växande elevantal. Därför behöver vi utöka vår personalstyrka. Vi är ett arbetslag som arbetar nära tillsammans med eleverna i fokus. Alla barn är allas barn.

 

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

 

Anställningen är en tillsvidareanställning och omfattar heltid. Tillträde enligt överenskommelse. 

 

 

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 26 maj 2019.   

 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Birgitta Wallin, Rektor/Förskolechef, 08-570 472 00. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 20 timmar . Arbetsort : Värmdö

Kategorier : Fritidspedagoger Förskollärare


Senaste jobben från Värmdö kommun

Alla jobb hos Värmdö kommun

Liknande jobb Fritidspedagog/Barnskötare