Vansbro kommun

Musiklärare i grundskolan, årskurs 4-9

Arbetsplatsen
Hos oss är var och en av oss en viktig del i helheten!

Välkommen med din ansökan.

Vansbro kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel och resultat på arbetsplatsen, därför är det viktigt för oss att du känner dig delaktig i vår utveckling av verksamheten och stolthet över den verksamhet som vi tillsammans skapar för våra medborgare i Vansbro kommun.

Vansbro kommun är den lilla kommunen med det stora innehållet. Längs älven sträcker sig kommunens lokalsamhällen Äppelbo, Vansbro, Dala-Järna och Nås med kringliggande byar i de västra delarna av Dalarna. I Vansbro kommun är vi mycket stolta över bredden inom näringslivet som skapar en mycket god arbetsmarknad med ett brett och rikt föreningsliv samt god kommunal service i samtliga kommundelar. Hos oss finns en närhet och enkelhet som ger stora möjligheter till livskvalité.

 

Arbetsuppgifter
Skolan bedriver undervisning och pedagogisk verksamhet på sätt som motiverar, engagerar och ökar delaktigheten för samtliga elever. För att kunna erbjuda bästa möjliga utveckling använder vi oss av modern pedagogik och IT teknik.

Som lärare i vår kommun ansvarar du för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö som leder till ett ökat lärande för alla. Där alla elever känner nyfikenhet och lust att lära. I det kollegiala lärandet kommer du tillsammans med arbetslaget skapa möjligheter för att alla elever ska lyckas. Du är med och utvecklar den pedagogiska verksamheten och arbetar med ett inkluderande förhållningssätt. I arbetet ingår att planera, dokumentera, följa upp och utvärdera.

Tjänsten som musiklärare är på 60% men i kombination med annat ämnen kan 100% vara möjligt.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad musiklärare i grundskolan. Du trivs med att leda och motivera andra både barn och vuxna. Självklart delar du med dig av dina kunskaper och erfarenheter och är öppen och lyhörd att ta till dig aktuell forskning inom skolutveckling.

Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik miljö med fokus på elevernas utveckling och lärande. Du har en god förmåga att se alla elever och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar. Vi ser at du är väl förtrogen med skolans styrdokument.

För dig är det en självklarhet att ha ett positivt förhållningssätt och att vara en god förebild för våra elever. Du har bra samarbetsförmåga, är relationsskapande och kvalitetsmedveten, du är en god ledare med personlig mognad samt att du är flexibel.

Före anställning ska examensbevis och legitimation samt giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas.

 

Övrigt
Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR (dataskyddsförordningen).

Vansbro kommun erbjuder möjlighet till fri tillgång till simhall och gym, semesterdagsväxling samt busskort till förmånligt pris.

Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Vansbro kommun Norra Allégatan 30, 786 31 Vansbro. I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början.

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs. 

Omfattning: Heltid / deltid. 60% med möjlighet med kombination av annat ämne 100%

Löneform: Månadslön.

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Dagtid. 

Tillträde: Tillträde snarast.

Antal platser: 1

 

Ansökan
Arbetsgivarens referensnummer: A1073892-2021-158

Sista ansökningsdatum: 2022-02-21

 

Kontaktpersoner
Camilla Andersson

Rektor

0281-75104

camilla.andersson@vansbro.se 

 

Josefin Qvarnström

Bitr. rektor

0281-75105

josefin.qvarnstrom@vansbro.se 

 

Fackliga representanter:
Jenny Look

LR

0281-75118

jenny.look@skola.vansbro.se 

 

Monika Bernhardsson

Lärarförbundet

monika.bernhardsson@skola.vansbro.se

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 21 februari . Arbetsort : Vansbro

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen


Senaste jobben från Vansbro kommun

Alla jobb hos Vansbro kommun

Liknande jobb Musiklärare i grundskolan, årskurs 4-9