Uddevalla kommun

Yrkeslärare till yrkesförarutbildning godstransport

Gymnasiala yrkesutbildningar,

 

Uddevalla – en plats för hela livet 

Välkommen att bli en del av vår växande kommun - och att tillsammans med oss arbeta för att ge våra kommuninvånare ännu bättre service.  

 

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats som ger dig stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Vårt mål är att alla ska kunna trivas och växa - under ett helt yrkesliv. Vi vill också utvecklas som arbetsgivare och arbetar aktivt för att på bästa sätt ta till vara på din kunskap och ditt engagemang. Vi uppskattar och uppmuntrar till medskapande från alla. 

 

Uddevalla kommun är en vacker plats vid havet i hjärtat av Bohuslän. Vi tror på ett öppet och positivt samspel mellan kommun, utbildning, näringsliv och kultur.  

 

Vi hoppas att du kommer att trivas hos oss! 

 

Om arbetsplatsen

Beskrivning

Vuxenutbildningen är en del av barn och utbildning under ledning av en vuxenutbildningschef och fem rektorer. Lokalerna är rymliga och ljusa och finns inom en av de tidigare kasernerna på gamla regementsområdet. Utbildningen omfattar grundvux, SFI, gymnasieutbildningar, särvux samt Yrkeshögskolan. Vi har en omfattande samverkan med gymnasieskolan.

 

Delar av verksamheten är uppdragsutbildningar, som finansieras med bidrag från staten och är beroende av att vi kan anpassa oss efter fluktuationer på arbetsmarknaden. Detta ställer stora krav på flexibilitet hos personalen.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet som yrkeslärare innebär att vara lärare för den teoretiska undervisningen såväl som den praktiska undervisningen, på utbildning av yrkesförare inom godstransport. Praktiska moment kan förekomma eftermiddagar, kvällar och helger.

 

Vem söker vi

Vi söker en yrkeserfaren person med pedagogisk insikt som vill vara med och utbilda duktiga yrkeschaufförer som blir anställningsbara.

 

Kvalifikationer

Utbildad yrkeslärare. Krav på innehav av körkort med behörighet B, C, och CE i minst tre år. Andra körkortsbehörigheter är meriterande.

 

Vi fäster även stor vikt vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet, personlig mognad mm. 

 

Övrigt

Rekryteringsprocessen pågår löpande och kandidater kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdatum.

 

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.

 

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

 

När du söker ett jobb hos oss sparas din ansökan. Det beror på att vi är en offentlig verksamhet. Din ansökan blir en allmän handling när vi har mottagit den. Det innebär att ansökningshandlingar och information om vem som sökt en tjänst kan begäras ut av den som vill.

 

Om du har skyddad identitet ska du inte göra din ansökan digitalt utan kontakta den som står som kontaktperson i annonsen. 

 

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid/Deltid

Tillträde

Snarast

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

80-100%

Ort

Uddevalla

Län

Västra Götalands län

Land

Sverige

Referensnummer

2024/335

Kontakt

Christer Andersson, 0522-697813

Sista ansökningsdag

2024-08-05

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 5 augusti . Arbetsort : Uddevalla

Kategorier : Vuxenutbildningslärare Yrkeslärare


Senaste jobben från Uddevalla kommun

Alla jobb hos Uddevalla kommun

Liknande jobb Yrkeslärare till yrkesförarutbildning godstransport