Uddevalla kommun

Lärare i biologi och kemi till Östraboskolan

Uddevalla kommun, Barn- och utbildning

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.

 

I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.

 

Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!

 

 

Beskrivning

På Östrabo vid Uddevalla gymnasieskola inom området Naturvetenskapliga programmet behövs en ersättare för en lärare som slutar sin anställning.

På skolan finns också Teknik- och Vård och omsorgsprogrammen.

Här finns engagerade, erfarna och välutbildade lärare som medverkar till att ge våra ca 700 elever en god utbildning. Vi har en väl utbyggd elevhälsa som arbetar nära eleverna.

 

 

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår undervisning i ämnena biologi och kemi, mentorskap för en elevgrupp samt samarbete i ämnesgruppen och arbetslaget för naturvetenskapsprogrammet.

 

 

Kvalifikationer

Lärarexamen med behörighet i biologi, kemi samt gärna också i naturkunskap. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga och pedagogisk skicklighet.

 

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.

 

För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn, samt för all verksamhet enligt LSS, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

 

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

2020-02-01

Löneform

månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Uddevalla

Län

Västra Götalands län

Land

Sverige

Referensnummer

2019/424

Kontakt

  • Janolov Simmons, 0522-69 75 46

Facklig företrädare

  • Lärarförbundet, 0522-698085
  • Lärarnas riksförbund, 0522-698086

Sista ansökningsdag

2019-10-27

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 27 oktober . Arbetsort : Uddevalla

Kategorier : Gymnasielärare i allmänna ämnen


Senaste jobben från Uddevalla kommun

Alla jobb hos Uddevalla kommun

Liknande jobb Lärare i biologi och kemi till Östraboskolan