Uddevalla kommun

Gymnasielärare med behörighet i svenska och engelska

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.

 

I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.

 

Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!

 

 

Beskrivning

Tjänsten som svenska och engelskalärare på 100% är fördelad mellan två rektorsenheter på Östrabo Y.

 

Yrkesprogrammen på Östrabo Y inom Uddevalla Gymnasieskola är kvalitetsinriktade gymnasieutbildningar med engagerade lärare som jobbar i arbetslag och nära sina elever. Vi är måna om att de elever som söker till oss får en god yrkesutbildning med bas i kunskap och etik och att alla har chansen att skaffa sig grundläggande högskolebehörighet.

 

Vilka mål arbetar befattningsinnehavaren mot inom ramen för verksamhetens mål och vilka ansvarsområden har hon/han?

Planera, genomföra och efterarbeta undervising

 

Vilka arbetsuppgifter ingår för att uppfylla de mål befattningsinnehavaren har?

Planera och genomföra undervising tillika andra arbetsuppgifter som finns i uppdraget som lärare

 

 

Kravspecifikation

Du är legitimerad gymnasielärare i ämnena svenska och engelska gärna i kombination med svenska som andraspråk. Du är väl förtrogen med gymnasieskolans styrdokument, har eleven i fokus, har god datorvana och ser digital teknik som ett naturligt arbetssätt. Du är intresserad av att utveckla skolan och vill arbeta för ökad måluppfyllelse. Vi fäster även stor vikt vid personliga egenskaper och färdigheter som vi bedömer krävs för att fungera väl inom yrket som exempelvis personlig mognad och flexibilitet. Du har stor förmåga att anpassa undervisningen utifrån enskilda elevers förmåga och behov. Du är en god ledare i klassrummet och har en god kommunikativ förmåga.

 

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.

 

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar, samt för verksamhet inom LSS, vård- och omsorg, hälso-och sjukvård, psykiatrisk vård och missbruksvård, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

 

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

2021-01-07

Löneform

fastlön- månadaslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Uddevalla

Län

Västra Götalands län

Land

Sverige

Referensnummer

2020/385

Kontakt

  • Thomas Edlund, +46522697414

Facklig företrädare

  • Nås via kommunens växel, 0522-696000

Sista ansökningsdag

2020-10-29

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 oktober . Arbetsort : Uddevalla

Kategorier : Gymnasielärare i allmänna ämnen Gymnasielärare i kärnämnen


Senaste jobben från Uddevalla kommun

Alla jobb hos Uddevalla kommun

Liknande jobb Gymnasielärare med behörighet i svenska och engelska