Uddevalla kommun

Förskollärare - Öppna förskolan

Uddevalla kommun, Socialtjänsten

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.

 

I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.

 

Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!

 

 

Beskrivning

Inom Enheten för förebyggande socialt arbete finns två öppna förskolor, familjeförskola, förebyggande ungdomsarbete med mera.

 

 

Arbetsuppgifter

Du skall arbeta på öppna förskolan, en öppen verksamhet dit barn och föräldrar går tillsammans. På öppna förskolan arbetar två förskollärare och en socionom i team. Arbetet innebär att verka för goda relationer mellan barn och föräldrar. Basen är den öppna verksamheten men arbetet innebär också föräldrastöd av olika slag, bland annat verksamhet i riktade grupper.

 

Placering är för närvarande på öppna förskolan, Dalaberg. Verksamheten ingår i familjecentralen och arbetet innebär därför bred samverkan med barnavårdscentral, barnmorskemottagning och vårdcentral. Även samverkan med andra aktörer i bostadsområdet kan förekomma.

 

 

Kvalifikationer

Du ska vara förskollärare med arbetslivserfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig mognad, samarbetsförmåga samt empatisk förmåga. Du skall vara flexibel och kreativ i din yrkesroll då arbetet kräver anpassning efter de behov som identifieras. Vi ser gärna att du har erfarenhet av möte med människor från olika länder och kulturer.

 

 

Villkor

Krav: Förskollärarexamen

Krav: Erfarenhet av att ha arbetat som förskollärare

 

För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn, samt för all verksamhet enligt LSS, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

 

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Deltid

Tillträde

2020-01-01

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

90%

Ort

Uddevalla

Län

Västra Götalands län

Land

Sverige

Referensnummer

2019/434

Kontakt

  • Helena Kristiansen, förskollärare, 0522-69 68 33

Facklig företrädare

  • Nås via kommunens växel, 0522-69 60 00

Sista ansökningsdag

2019-10-30

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 oktober . Arbetsort : Uddevalla

Kategorier : Förskollärare


Senaste jobben från Uddevalla kommun

Alla jobb hos Uddevalla kommun

Liknande jobb Förskollärare - Öppna förskolan