Tranemo kommun

Musiklärare åk 4-6, Tranängskolan F-6 Tranemo

Arbetsplatsen

I Tranemo kommun känner du dig välkommen. Här verkar vi för en stark känsla av samhörighet och uppmuntrar dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet av våra verksamheter. Vi utgår från ett tydligt hållbarhetsperspektiv där vi som arbetsgivare satsar på bra arbetsvillkor, ett gott ledarskap och utgår från en tydlig värdegrund; Vår verksamhet ska vara tillgänglig för alla, alla ska bli bemötta på ett positivt och professionellt sätt, vi levererar tjänster med god service och hög kvalitet och alla vi möter ska känna att de blir lyssnade på.

 

Vi lever i en föränderlig tid och söker därför efter kompetenta och engagerade medarbetare som vill vara med och bygga framtidens Tranemo.

 

Tranemo kommun Närheten till varandra bygger relationer för framtiden.

 

På Tranängskolan F-6 går ca 430 elever i åk F-6. Vi har tre klasser i varje årskurs. Vi är stolta över vår höga lärarbehörighet, god stämning i arbetslagen och kontinuitet i vår organisation. Musiktjänsten är på ca 60% men går att kombinera med annat ämne för högre sysselsättningsgrad.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för musikundervisning i åk 4-6. Undervisningen sker i halvklass, ca 11-13 elever, och du samarbetar med legitimerade musiklärare i åk F-9. Musiksalen är mycket väl utrustad för att ge möjlighet till en kreativ och varierad undervisning. I arbetsuppgifterna ingår planering, genomförande och utvärdering av undervisningen i ditt ämne såväl enskilt som i samarbete med arbetslag och andra kollegor.

 

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Vi söker dig som är behörig att undervisa i musik i åk 4-6.. Du har god förmåga i arbetet med sång och olika genretypiska inslag. Du känner dig trygg i arbetet med ensemblespel och du har en god instrumentkännedom när det kommer till ackord och melodispel.

 

Komposition och musikhistoria är delar som du kan inspirera eleverna i och du arbetar för olika musikaliska uttrycksformer.

 

Du är flexibel och har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare, arbetslaget, skolans elevhälsoteam samt skolledning. I ditt pedagogiska ledarskap är du en tydlig ledare och du har förmågan att skapa en arbetsmiljö som präglas av trygghet, förtroende och respekt. Med god didaktisk förmåga, goda ämneskunskaper, en tydlig struktur och med en varierad undervisning som är anpassad utifrån den enskilde eleven skapar du de bästa förutsättningarna för att våra elever ska uppnå kriterierna för bedömning i LGR 22.

 

För oss är det viktigt att du har tydligt elevfokus och vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och din personliga lämplighet.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid / deltid. 60-100%

Löneform: Månadslön.

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Dagtid.  Ferietjänst

Tillträde: 2024-08-12. Vi tillämpar löpande rekrytering så vänta inte med att ansöka.

Antal platser: 1

 

Andra uppgifter

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2024-08-04

Arbetsgivarens referensnummer: C198108

 

Upplysningar

Marie Ambjörnsson

Biträdande rektor

0766430639

0325576722

marie.ambjornsson@tranemo.se 

 

Facklig företrädare nås via växel

0325-576000

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 4 augusti . Arbetsort : Tranemo

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen


Senaste jobben från Tranemo kommun

Alla jobb hos Tranemo kommun

Liknande jobb Musiklärare åk 4-6, Tranängskolan F-6 Tranemo