Tranås kommun

Mellanstadielärare till Hubbarpskolan

Vill du bli en del av ett toppengäng? - Nu har du chansen då en av våra medarbetare ska gå i pension.

 

Hubbarpsskolan är en F-6-skola med fritidshem som är centralt belägen i Tranås och erbjuder närhet till aktiviteter och natur. Om du pendlar är det inget problem då skolan ligger nära stationen.

 

Vi arbetar för att vara en trygg skola med kompetent och behörig personal. I våra mål ingår att alla elever ska känna att de lyckas och få möjlighet att utvecklas så långt som möjligt. Vårt arbete och förhållningssätt ska präglas av höga förväntningar, ett inkluderande förhållningssätt och goda relationer till elever och vårdnadshavare. Vi ser det kollegiala lärandet som en utgångspunkt för att skapa ny och fördjupad kunskap, som leder till utveckling av skolans verksamhet.

 

Elevhälsoarbetet är centralt i verksamheten och vi har tillgång till elevhälsans alla professioner. På skolan finns speciallärare/-pedagoger, kurator, skolsköterska och socialpedagog. Arbetet utgår så mycket som möjligt utifrån ett främjande och förebyggande perspektiv. Personal och skolledning arbetar för att skapa en god arbetsmiljö, som präglas av goda relationer, samarbete, delaktighet, trivsel och glädje.

 

 

Arbetsuppgifter

Som lärare på mellanstadiet ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen enligt gällande styrdokument. Du samarbetar i arbetslag, samverkar med vårdnadshavare och är med och utvecklar skolan. Du kommer att arbeta i ett årskurslag bestående av fyra lärare på tre klasser.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa på mellanstadiet, vi ser gärna att du har en bred behörighet vad gäller ämnen.

 

Som person är du en god och tydlig ledare för eleverna, du uppvisar personlig mognad och har god förmåga att skapa förtroende hos både barn och vuxna. Du är flexibel i ditt arbetssätt och har lätt för att anpassa dig efter ändrade förutsättningar. Du har även lätt för att skapa relationer och samarbeta med såväl kollegor som elever och vårdnadshavare.

 

 

Lön

Månadslön. Individuell lönesättning.

 

Anställning

Tillsvidareanställning 100% vid uppfylld behörighet.

Tillträde 7 januari 2020, eller enligt ök.

 

Facklig kontakt

Facklig kontakt når du via kommunens växel 0140-68100

 

Ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget HR-Manager. Vi ber dig därför skicka in din ansökan via HR-Manager genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 11 timmar . Arbetsort : Tranås

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Tranås kommun

Alla jobb hos Tranås kommun

Liknande jobb Mellanstadielärare till Hubbarpskolan