Thorengruppen

Thoren Business School söker engagerad Gymnasielärare i Fysik

ThorenGruppen är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag, grundat 1999, med drygt 2000 medarbetare och en omsättning på 1,4 miljarder. ThorenGruppen driver gymnasieskolor, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 60 orter från Malmö i söder till Kiruna i norr.

Thoren Business School (TBS) är affärsgymnasiet inom ThorenGruppen. Vi utbildar framtidens ledande entreprenörer och ledare. Vi vill ge eleverna verktygen som krävs för att nytänkande och utveckling, oavsett drömmar och mål.

Thoren Business School i Örebro har tre huvudprogram; Business Program, Management Program och Communication Program.

 

 

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Thoren Business School i Örebro till ett affärsgymnasium där vi har elever som vill utvecklas inom entreprenörskap, ledarskap och kommunikation. Du vill utvecklas tillsammans med eleverna i nära samarbete med näringslivet, som triggas av att bygga din undervisning inom Fysik på ett sätt som föder inspiration och lust hos eleverna. Tillsammans med övrig personal skapar du en gynnsam miljö för lärande där fokus ligger på att se varje elev. Att du har ett coachande förhållningssätt och ett genuint intresse för människor ser vi som en självklarhet. På vår skola är relationen mellan personal och elev mycket viktig och bygger på förtroende.

 

I dina arbetsuppgifter ingår att planera, dokumentera och genomföra dina kurser i enlighet med de anvisningar som regleras genom styrdokument för gymnasieskolan i Skolverkets kursplaner. Du har ett intresse av att lära dig mer och att arbeta efter skolans koncept med bl.a. APL (Arbetsplats förlagt lärande), UF (Ungt företagande) och CASE (Projekt). Vi samarbetar nära näringslivet och du förväntas ta en aktiv del i det arbetet.  

 

Det kommer vara viktigt att samverka med dina kollegor och samtidigt kunna arbeta självständigt för att skapa en god lärmiljö för våra elever som bygger på nyfikenhet, entreprenörskap, ömsesidig respekt samt tydlighet och struktur.

 

 

Kvalifikationer

Behörighet som legitimerad gymnasielärare i Fysik är meriterade för tjänsten. Erfarenhet av undervisning på gymnasiet är och/eller gedigen erfarenhet från branschen är meriterande.

 

Stor vikt kommer att läggas vid god arbetsförmåga, god relationell förmåga, god pedagogisk förmåga och personliglämplighet. Du som söker ska vara öppen och ha en positiv elevsyn. Till arbetslaget och elever tillför du entusiasm, energi och lust i arbetet.

 

 

Vi erbjuder dig

Som arbetsgivare erbjuder vi dig en plats i en spännande och nytänkande organisation som vill utveckla medarbetarupplevelse, hälsa och arbetsmiljö. Vi är ett glatt och kompetent gäng som ser fram emot att få arbeta tillsammans med dig. Du får frihet under ansvar och snabba beslutsvägar, vilket gör det möjligt för dig att driva undervisningen framåt.

 

På Thoren Business School i Örebro ingår du i ett nära arbetsteam som uppmuntrar idéer och kreativitet, där inget känns för stort eller svårt. Thorengruppen erbjuder årligen sina medarbetare en utvecklingspeng som möjlighet för personlig utveckling och individuellt välbefinnande och vi får varje år delta i Thoren Tillsammans, en unik konferens fylld med föreläsningar och inspiration för ThorenGruppens alla anställda.

 

Inom Thorengruppen erbjuder vi dig:

• Frihet under ansvar

• Möjlighet att påverka

• Kompetenta kollegor

• Snabba beslutsvägar

• Entreprenörskap

• Kreativ arbetsplats som vill bryta mönster

• Varierande och intressanta arbetsuppgifter

• Som nyanställd erbjuder vi dig även en introduktionskurs till Thorengruppen AB via Check-in@TG.

 

Är du personen vi söker, sök tjänsten idag!

 

 

Sista ansökningsdag: 2021-04-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

 

För information: Vill du veta mer om vår skola eller tjänsten kontakta gärna Rektor Fredrik Berg 076-1606262, Fredrik.Berg@tbschool.se

 

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning. Vi uppmuntrar därför dig som söker att i direkt anslutning till att du skickar in din ansökan beställa ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten för att beställa utdraget hittar du via polisen.se.

 

Inom ThorenGruppen gör vi allt med MODET att våga förändra, bryta mönster och gå vår egen väg; KRAFTEN att genomföra det vi lovar och samtidigt utvecklas; och med PASSION till vårt uppdrag och att ge våra elever den bästa utbildningen. Vi gör allt detta med HJÄRTA, för att skapa en arbetsplats och skola där alla är välkomna och inkluderade.

 

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Start omgående eller enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Örebro

Län

Örebro län

Land

Sverige

Referensnummer

2021/134

Kontakt

• Fredrik Berg, 0761606262

Sista ansökningsdag

2021-04-30

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Örebro

Kategorier : Gymnasielärare i allmänna ämnen


Senaste jobben från Thorengruppen

Alla jobb hos Thorengruppen

Liknande jobb Thoren Business School söker engagerad Gymnasielärare i Fysik