Thorengruppen

Specialpedagog/speciallärare

Yrkesgymnasiet, Munkedal

Hos oss på Yrkesgymnasiet får elever möjlighet att lära sig ett yrke från grunden på riktiga arbetsplatser med stöd av kunniga handledare och yrkeslärare. På Yrkesgymnasiet förläggs mer än hälften av utbildningstiden på en arbetsplats vilket skapar en stabil grund och en konkurrensfördel på arbetsmarknaden. Genom stöd från sina inspirerande handledare och engagerade pedagoger på skolan, rustas våra elever på bästa sätt inför det framtida arbetslivet.

 

Yrkesgymnasiet i Munkedal söker en specialpedagog/speciallärare som tillsammans med skolans elevhälsoteam bestående av kurator, skolsköterska och rektor vill utveckla skolan vidare. Yrkesgymnasiet i Munkedal är ett lärlingsgymnasium, vilket innebär att merparten av utbildningen sker på en arbetsplats. Stor vikt ligger på att koppla det praktiska arbetet eleverna lär sig på APL med de teoretiska kunskaper och färdigheter som de behöver för att vara rustade för en stundande framtid.

 

Du är drivande i det hälsofrämjande och förebyggande elevhälsoarbetet och handleder så väl lärare som personal på fritidshemmet. Som specialpedagog/speciallärare hos oss förväntas du säkerställa skolans rutiner gällande dokumentation och uppföljning kopplat till elever i behov av särskilt stöd. Du ingår i ett nätverk tillsammans med andra specialpedagoger/speciallärare inom Thoren Framtid som träffas regelbundet under ledning av vår processtödjande centrala specialpedagog.

 

Vi söker dig som:

• Har god kunskap om skolans styrdokument och kan tillämpa dem i ditt dagliga arbete.

• Har de verktyg som behövs för att kunna möta elever, vårdnadshavare och pedagoger på ett kommunikativt och förtroendeingivande sätt.

• Har ett coachande förhållningssätt samt är strukturerad och flexibel-

• Arbetar långsiktigt, sätter upp mål, provar och utvärderar tillsammans med kollegor. 

 

Kvalifikationer

Examen som specialpedagog eller speciallärare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Din energi och engagemang är av den karaktär att den smittar av sig till elever och kollegor. När det gäller bemötande och ThorenGruppens grundläggande värderingar är du en god förebild.

 

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen in med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig.

 

Vi undanber oss bestämt alla samtal från säljare av rekryterings- och jobbannonstjänster med anledning av denna annons. ThorenGruppen AB tar ställning till behovet av detta inför varje rekrytering och företaget har upphandlade tjänster som används vid behov.

 

Till följd av skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan och gymnasiet. Vi uppmuntrar därför dig som söker att i direkt anslutning till att du skickar in din ansökan beställa ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten för att beställa utdraget hittar du via polisen.se.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Omgående eller enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Munkedal

Län

Västra Götalands län

Land

Sverige

Referensnummer

2023/630

Kontakt

• Martin Hultman, 070-5570029

Sista ansökningsdag

2024-07-01

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 juli . Arbetsort : Munkedal

Kategorier : Speciallärare och specialpedagoger


Senaste jobben från Thorengruppen

Alla jobb hos Thorengruppen

Liknande jobb Specialpedagog/speciallärare