Thorengruppen

Rektor till Thoren Innovation School, nyetablering i Solna

Thoren Innovation school, Solna

Thoren Innovation School är Innovationsgymnasiet: vi ligger i framkant så att våra elever blir bäst förberedda för framtiden. Nu kommer vi starta upp en ny skola hösten 2020 med toppmoderna lokaler i Solna. Är du vår nya rektor till Thoren Innovation School och vill vara med i denna nyetablering, sök idag! 

 

Thoren Innovation School (TIS) är en del av ThorenGruppen, en norrländsk friskolekoncern som grundades 1999 med målet att utbilda eleverna på ett så verklighetsnära sätt som möjligt. I nuläget finns skolan på 6 olika orter runtom i landet. Läs mer om TIS och vår pedagogik på: www.innovationsgymnasiet.se.

 

Vi söker en rektor som vill skapa framtidens skola och vara med i uppstarten av ny gymnasieskola.

 

Thoren Innovation School i Solna söker nu en rektor som vill vara med och utveckla framtidens innovatörer. Vi söker dig som har innovation, kreativitet och nytänkande som ledord i ditt arbete, och som älskar att förverkliga dina och andras idéer. 

 

Som rektor på Thoren Innovation School får du i ditt arbete bland annat: 

  • Leda ett arbetslag med lärare och advisors där ni tillsammans strävar efter skolans utveckling
  • Vara med och utforma en skolmiljö som uppmuntrar och ger lust inför lärandet till eleverna
  • Genomföra och leda projekt som gör att skolan hänger med i samhällsutvecklingen. 

 

Det här erbjuder vi dig

På Thoren Innovation School i Solna får du verka i en arbetsmiljö uppmuntrar idéer och kreativitet, där inget känns för stort eller svårt. Du får snabba beslutsvägar, vilket gör det möjligt för dig att driva skolan framåt. I ditt arbete kommer du att ha roliga och varierade uppgifter, och en ledning som stöttar dig hela vägen. 

 

Du får även tillgång till utbildning/friskvårdspeng och kan varje år delta i Thoren Tillsammans, en unik konferens fylld med föreläsningar och inspiration för ThorenGruppens alla anställda. 

 

Dina kvalifikationer

  • Du har relevant akademisk utbildning, exempelvis inom rektorsprogrammet, eller likvärdig erfarenhet.
  • Du värderar goda relationer till dina kollegor och skolans elever, och är van vid att ha personalansvar.
  • Du är en mycket skicklig ledare, som kan bygga en stark värdegrund och utföra skolans koncept med säkerhet.
  • Det är inga problem för dig att samarbeta med företagsledningen samt andra skolor, företag och organisationer, för att tillsammans skapa den bästa skolan.
  • Du har en god kommunikativ förmåga, och kan uttrycka dig väl i skrift och tal. 

 

Vill du skapa en innovativ och modern skola, en skola som väcker framtidstro, drivkraft, och nya tankar och idéer hos eleverna? Välkommen att söka till tjänsten som rektor på Thoren Innovation School Lund! 

 

Anställningens omfattning

Tjänsten är på 100% med uppstart i årsskiften 2019/2020 eller enligt överenskommelse.      

 

Rekryteringen

Sista ansökningsdag är 2019-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

För mer information om skolan, tjänsten och företaget är du välkommen att kontakta verksamhetschef Fredrik Castell, telefon 070-3027366 eller mail fredrik.castell@thorengruppen.se.

 

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt annonsförsäljare då vi redan har valt våra samarbetspartners i samband med denna rekrytering.

 

Vilka är vi?

Ledorden MOD, KRAFT och PASSION resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta: ThorenGruppen. Vi är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med drygt 1 800 medarbetare och en omsättning på 1,2 miljarder. ThorenGruppen driver 31 gymnasieskolor från Malmö till Skellefteå, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 60 orter.

 

Vi gör allt med MODET att våga förändra och gå vår egen väg; KRAFTEN att genomföra det vi lovar och samtidigt utvecklas; och med PASSION till vårt uppdrag och att ge våra elever den bästa utbildningen. Vi gör allt detta med HJÄRTA, för att skapa verksamheter där alla är välkomna och inkluderade.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse!

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Solna

Län

Stockholms län

Land

Sverige

Referensnummer

2019/313

Kontakt

  • Fredrik Castell, 070-3027366

Sista ansökningsdag

2019-09-30

 

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Solna

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Thorengruppen

Alla jobb hos Thorengruppen

Liknande jobb Rektor till Thoren Innovation School, nyetablering i Solna