Thorengruppen

Lärare i Matematik, Fysik till Thoren Innovation School

Thoren Innovation School (TIS) är en del av ThorenGruppen, ett utvecklingsföretag med 31 gymnasieskolor runtom i Sverige. Läs mer om vår vision på skolans hemsida, www.innovationsgymnasiet.se.

 

Lärare i Matematik och Fysik  till Thoren Innovation School

MOD, KRAFT och PASSION resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta, ThorenGruppen med huvudkontor i Umeå. Vi är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag, grundat 1999, med drygt 1 800 medarbetare och en omsättning på 1,2 miljarder. ThorenGruppen driver utbildning från förskola, grundskola hela vägen upp till gymnasieskola och vuxenutbildning och vi finns i hela landet från Malmö i söder till Boden i norr. 

Thoren Innovation School, TIS, är innovationsgymnasiet och en del av Thorengruppen. Hos oss hittar du framtidens idéutvecklare. Vi ger eleverna verktygen som krävs för att ta deras nytänkande till nästa nivå, oavsett deras drömmar och mål. TIS i Göteborg ligger på Åvägen 17 A och tillhandahåller Naturprogrammet (Science), Teknikprogrammet (Innovation) och El- och energiprogrammet (IT). 

Vill du upptäcka framtiden tillsammans med eleverna? 
Du triggas av att bygga din undervisning och ditt ämne på ett sätt som föder inspiration och lust hos eleverna; och tillsammans med de andra lärarna och våra advisors (heltidsmentorer) skapar ni grunden för Sveriges bästa gymnasieskola. En skola där varje elev räknas och syns varje dag. Vi arbetar ämnesintegrerat och i olika projekt. Dessutom lägger vi mycket vikt vid att bygga förtroende och framtidstro hos eleverna genom en professionell och engagerad insats både individuellt som lärare och gemensamt som lärarlag. 


 Nu söker vi 1 lärare i Matematik och Fysik på 100%.

 

Arbetsbeskrivning 
Förutom undervisning och de uppgifter som är kopplade till det kommer du tillsammans med dina kollegor att vara med och skapa aktiviteter, case och uppgifter som hjälper eleverna att använda sina ämneskunskaper i olika innovations- och samhällsprojekt. Du förväntas även hjälpa till att koppla skolans ämnen till elevernas praktik och följa praktiken med ett fåtal arbetsplatsbesök.

 

Kvalifikationer: 
Vi söker dig som är utbildad gymnasielärare och har du lärarlegitimation är det meriterande.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har kompetens som innebär att du: 
brinner för ditt ämne och hela tiden tänker innovativt vad gäller att utveckla och skruva på ditt upplägg för att ge dina elever en positiv känsla och en djupare förståelse,  
tillför entusiasm, energi och lust som ger positiva effekter på både elever och kollegor samt bidrar till att skapa en trygg lärande miljö, kan se till hela skolan och bidra till dess utveckling med allt vad det innebär av flexibilitet, kreativitet och uthållighet. 
Kan se eleven utifrån ett helhetsperspektiv och arbetar för alla elevers utveckling, har höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas,  
är beredd att samverka med andra för att lyckas med ditt och skolans uppdrag,  
reflekterar över din praktik och hur den kan utvecklas genom utvärdering och tillämpning av aktuell forskning,  
är van att använda digitala verktyg både i undervisning och pedagogisk administration samt strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt. 


Oavsett om du är nyexad eller gammal i gemet är du välkommen om du känner att vårt sätt att arbeta inspirerar dig till att göra ditt bästa, samt att du tror på att arbeta med ämnesintegrering. Läs mer om vår pedagogik och vårt upplägg på www.innovationsgymnasiet.se 


ThorenGruppen och vi som arbetar i koncernen grundar både oss själva och vårt arbete i våra värdeord MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTA.

Vi kommer läsa ansökningar och påbörja intervjuer under ansökningstiden.   


Övrigt  
Välkommen till din nya, innovativa framtid! 


Vill du veta mer om vår skola eller tjänsten kontakta gärna 
Per Almqvist, Thoren Innovation School, TIS 
per.almqvist@innovationsgymnasiet.se

Vilka är vi? 
Ledorden MOD, KRAFT och PASSION resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta: ThorenGruppen. Vi är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med drygt 1 800 medarbetare och en omsättning på 1,2 miljarder. ThorenGruppen driver 31 gymnasieskolor från Malmö till Skellefteå, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 60 orter. 

Vi gör allt med MODET att våga förändra och gå vår egen väg; KRAFTEN att genomföra det vi lovar och samtidigt utvecklas; och med PASSION till vårt uppdrag och att ge våra elever den bästa utbildningen. Vi gör allt detta med HJÄRTA, för att skapa verksamheter där alla är välkomna och inkluderade.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

20191001

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Göteborg

Län

Västra Götalands län

Land

Sverige

Referensnummer

2019/242

Kontakt

  • Per Almqvist, 072-5763012

Sista ansökningsdag

2019-09-28

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 september . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Gymnasielärare i allmänna ämnen Gymnasielärare i kärnämnen


Senaste jobben från Thorengruppen

Alla jobb hos Thorengruppen

Liknande jobb Lärare i Matematik, Fysik till Thoren Innovation School