Thorengruppen

Engagerad och Inspirerad Fritidspedagog

ThorenFramtid är en del av ThorenGruppen som erbjuder ett livslångt lärande från förskola till vuxenutbildning i hela Sverige. Vår gemensamma värdegrund och vårt fokus på att förbereda barn, elever och deltagare för nästa steg i livet ger oss ett inspirerande och engagerande mål med våra skolor.

 

Som fritidspedagog/fritidsledare hos oss får du en chans att vara med och växa in i yrket och tillsammans med våra pedagoger skapa Sveriges bästa skolor. Vi har högt till tak och stöttar varandra samt en positiv inställning till vårt arbete och varandra som gör att vi alla trivs och utvecklas. Vi är stolta över vår skola och vill ge det bästa vi kan till våra elever.

 

Vill du vara med oss väcka upptäckarglädje och lust att lära?  Sök till oss i dag!

 

Vi söker nu en engagerad och inspirerad fritidspedagog/fritidsledare till vår skola under personals föräldraledighet.Vikariatet är från och med den 28/10-19 tom 10/1-21. Det kan eventuellt finnas möjlighet till förlängning. Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut fattas. Vänta inte att söka då intervjuer kommer att ske löpande.

 

Du kommer att arbeta med härliga kollegor i Skrea Falkenberg, men också bli en del av ThorenGruppen med ytterligare ett stort gäng inspirerade och grymma kollegor runt om i hela Sverige.

 

Vi ser helst att du är utbildad fritidspedagog, men framförallt har en brinnande passion för arbetet med elever. Som fritidspedagog är du inspirerande och drivs av att möta och nå fram till alla elever. Du ska vara trygg i dig själv och ha lätt för att samarbeta. För att arbeta hos oss bör du trivas med att tänka nytt och hitta metoder och förhållningssätt som fångar och skapar lust att lära utifrån elevers olika behov. 

 

Målmedvetenhet, beslutsamhet tillsammans med flexibilitet är viktiga egenskaper för att arbeta hos oss. Vi bygger från grunden och marknadsför oss genom ett bra arbete och goda relationer till dem som finns omkring oss, både barn, föräldrar och kommun.

 

Ser du utmaningen i detta och antar den, tveka inte, sök idag.

 

För ytterligare information om tjänsten kontakta gärna:

Annica Hörbergh, tel. 010-3310623

 

Rektor

Ledorden MOD, KRAFT och PASSION resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta: ThorenGruppen. Vi är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med drygt 1 800 medarbetare och en omsättning på 1,2 miljarder.

 

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

20191028

Löneform

månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Falkenberg, Skrea

Län

Hallands län

Land

Sverige

Referensnummer

2019/200

Kontakt

  • Annica Hörbergh, 0103310623

Sista ansökningsdag

2019-10-27

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 27 oktober . Arbetsort : Nacka

Kategorier : Fritidspedagoger


Senaste jobben från Thorengruppen

Alla jobb hos Thorengruppen

Liknande jobb Engagerad och Inspirerad Fritidspedagog