Thorengruppen

Engagerad och Inspirerad Fritidspedagog

Thoren Framtid, Falkenberg

Sverige både förtjänar och behöver en ny skola. En skola som i grunden både är trygg och lustfylld samtidigt som lärandet är i fokus på ett helt annat sätt än tidigare. En skola där varje elev blir sedd utifrån sina behov. Thoren Framtid omfattar ThorenGruppens förskolor och grundskolor. För närvarande har vi fem förskolor och tio grundskolor.

 

Vår verksamhet vilar på MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTAT och genom särpräglarna Digitalisering, Personligt och Verklighetsnära utvecklar vi barn och elevers framtidsförmågor och framtidsegenskaper. Thoren Framtid är en del av koncernen ThorenGruppen som erbjuder ett livslångt lärande från förskola till vuxenutbildning i hela Sverige. Vår gemensamma värdegrund och vårt fokus på att förbereda barn, elever och deltagare för nästa steg i livet ger oss ett inspirerande och engagerande mål med våra skolor.

 

ThorenFramtid är en del av ThorenGruppen som erbjuder ett livslångt lärande från förskola till vuxenutbildning i hela Sverige. Vår gemensamma värdegrund och vårt fokus på att förbereda barn, elever och deltagare för nästa steg i livet ger oss ett inspirerande och engagerande mål med våra skolor.

 

Som fritidspedagog hos oss får du en chans att vara med och växa in i yrket och tillsammans med våra pedagoger skapa Sveriges bästa fritidshem. Vi har högt till tak och stöttar varandra samt en positiv inställning till vårt arbete och varandra som gör att vi alla trivs och utvecklas. Vi är stolta över vårt fritidshem och vill ge det bästa vi kan till våra elever.

 

Vill du vara med oss väcka upptäckarglädje och lust att lära?  Sök till oss i dag!

 

Vi söker nu en engagerad och inspirerad fritidspedagog till vår skola med start höstterminen 2020.

 

Du kommer att arbeta med härliga kollegor i Skrea Falkenberg, men också bli en del av ThorenGruppen med ytterligare ett stort gäng inspirerade och ambitiösa kollegor runt om i hela Sverige.

 

Vi ser helst att du har fritidspedagogutbildning, men framförallt har en brinnande passion för arbetet med elever. Som fritidspedagog är du inspirerande och drivs av att möta och nå fram till alla elever. Du ska vara trygg i dig själv och ha lätt för att samarbeta. För att arbeta hos oss bör du trivas med att tänka nytt och hitta metoder och förhållningssätt som fångar och skapar lust att lära utifrån elevernas olika behov. 

 

Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med Din ansökan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tillämpar provanställning med möjlighet till tillsvidaretjänst.

 

Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut fattas.

 

Målmedvetenhet, beslutsamhet tillsammans med flexibilitet är viktiga egenskaper för att arbeta hos oss. Vi bygger från grunden och marknadsför oss genom ett bra arbete och goda relationer till dem som finns omkring oss, både barn, föräldrar och kommun.

 

Ser du utmaningen i detta och antar den, tveka inte, sök idag.

 

För ytterligare information om tjänsten kontakta gärna:

Annica Hörbergh

Rektor

Tel. 010-3310623

 

Ledorden MOD, KRAFT och PASSION resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta: ThorenGruppen. Vi är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med drygt 1 800 medarbetare och en omsättning på 1,2 miljarder.

 

 

Anställningsform

Provanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

2020-08-05

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Falkenberg, Skrea

Län

Hallands län

Land

Sverige

Referensnummer

2020/65

Sista ansökningsdag

2020-03-31

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Falkenberg

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Thorengruppen

Alla jobb hos Thorengruppen

Liknande jobb Engagerad och Inspirerad Fritidspedagog