Svenljunga kommun

2 st. speciallärare med inriktning mot intellektuell funktionsnedsättning

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar; Nära till varandra, till idéerna och till besluten. Vi som arbetar här gör det för att vi vill ge bästa möjliga service till våra medborgare. Som arbetsgivare värnar vi om din livskvalitet. Det är viktigt att du som anställd trivs och mår bra. Därför satsar vi på bra arbetsvillkor, ett gott ledarskap och uppmuntrar ditt engagemang. Vi värdesätter din unika kunskap och erfarenhet och ser gärna att du som anställd är delaktig i utvecklingsarbetet av våra verksamheter. 

Hos oss är vi stolta över vår kommun och vårt arbete. Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet! 

Vår vision är Våra barn - vår framtid och vi bygger verksamhet på värderingarna vilja och värme. Vi ser ledningens och personalens förhållningssätt som en framgångsfaktor för skolans resultat och kvalitet. Vi erbjuder dig ett inspirerande arbete i en kommun där det finns vilja till utveckling och god grund för det godaste livet. 

Mogaskolan är kommunens största skola från förskoleklass upp till årskurs nio samt Grundsärskola och två fritidshem, med cirka 650 elever. Vår arbetsplats har ett gott klimat, stor andel behöriga lärare och sätter eleverna i fokus. Skolan ligger i centralortens östra del med närhet till Sim- och Idrottshall och friluftsområde. I vår skola ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa pedagogerna och ledarna. 

Vi strävar efter att vara det självklara valet för medarbetare där vi ständigt arbetar med att skapa optimala lärmiljöer för att utveckla varje elevs lärande och kunskapsutveckling. 


Arbetsuppgifter:

Vi söker en engagerad och kompetent lärare till Mogaskolan i Svenljunga som vill vara med och utveckla vår särskola och som utgår ifrån att alla elever kan lyckas och har möjlighet att nå sin fulla potential. Du förstår vikten av att undervisning ska vara kreativ och stimulerande, samtidigt som den ska vila på forskning och beprövade metoder. Lika viktigt är ditt fokus på det pedagogiska ledarskapet, din positiva inställning samt din vilja att dela med dig och att driva utvecklingsarbete i arbetslaget. Du arbetar gärna med elever som både läser ämnen och ämnesområden och ser vikten av att se elevernas förmågor och inkludera dem.

 

 

Kvalifikationer:

Du är legitimerad lärare/specialpedagog/ speciallärare med inriktning mot intellektuell funktionsnedsättning. 

Du ska ha god samarbetsförmåga och viljan att arbeta tillsammans med elevassistenterna för att eleverna ska nå sin yttersta potential. 

 

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs. Arbetsgivaren lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten

 

 

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. 
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid.  
Tillträde: 2019-08-12
Antal platser: 2

 

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-10

Arbetsgivarens referensnummer: 68/2019

 

Upplysningar lämnas av:

Linda Nerman
bitr.rektor
Telefon: 0325-18220
E-post: 
linda.nerman@svenljunga.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga parter nås genom kommunens växel
Telefon: 0325-180 00
E-post: 
kommun@svenljunga.se

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 10 maj . Arbetsort : Svenljunga

Kategorier : Speciallärare och specialpedagoger


Senaste jobben från Svenljunga kommun

Alla jobb hos Svenljunga kommun

Liknande jobb 2 st. speciallärare med inriktning mot intellektuell funktionsnedsättning