Stockholms stad

Vikarierande legitimerad lärare i sv och ma åk 6

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

 

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Vår vision: Tillsammans och med glädje för alla elevens utveckling och lärande

 

Aspuddens skola är en mycket trevlig F-9 skola med ca 900 elever. Vi har fantastiska omgivningar nära Vinterviken. Vi är en skola som arbetar efter PRIO-struktur som syftar till att varaktigt höja kunskapsresultaten i den svenska skolan. Vår gemensamma arbetsmiljö ska vara den bästa tänkbara! Här trivs vi som gillar lagarbete och att ha högt i tak. Om du tillhör den drivna kategorin lärare med elevfokus och passion för uppdraget ser vi fram emot din ansökan.

 

Du bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär-och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

 

I år och kommande år kommer skolan bedriva ett utvecklingsarbete inom varje ämneslag som ska ta fram ämnesdeklarationer.

 

Vi söker dig med en behörighet för undervisning i Svenska och Matematik år 6 samt erfarenhet av att vara mentor.  Du kommer ha flera kollegor att samarbeta med i arbetslaget för år 4-6. Tjänsten är ett vikariat under höstterminen 2024 med start i augusti. Krav på goda muntliga och skriftliga svenskkunskaper. 

 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

 

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

240812

Anställningen avslutas

2024-12-20

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Hägersten

Län

Stockholms län

Land

Sverige

Referensnummer

2024/3896

Kontakt

Mikaela Sjögren, 08-50845735

Facklig företrädare

Kitt Marteng Lärarförbundet, 08-50833498

Jorge Galvez Patz, 08-50845923

Sista ansökningsdag

2024-07-23

Legitimationskrav

Lärare

Utbildningskrav

Högskola/universitet

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 23 juli . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Stockholms stad

Alla jobb hos Stockholms stad

Liknande jobb Vikarierande legitimerad lärare i sv och ma åk 6