Stockholms stad

Pianolärare till Stockholms kulturskola

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

 

Kultur är en viktig del av Stockholms nervsystem och berör miljontals människor varje år. På Kulturförvaltningen arbetar vi tillsammans för att stärka kulturlivet i Stockholm. Vi skapar möjligheter för stadens invånare och besökare att ta del av och själva skapa kultur. Hos oss råder ett öppet arbetsklimat där medarbetarna i allra högsta grad är delaktiga i utvecklingen. Var med och bidra till att Stockholm växer med kultur!

 

Kulturskolan har verksamhet över hela Stockholms stad, se adress och placering i annonstext.

 

Välkommen till Kulturskolan

I vår värld är kultur viktigt. Vi behöver rum för kultur. Platser som ger utrymme till leken, kreativiteten och drömmarna. Rum där man kan upptäcka, utveckla och uttrycka sig. Rum för fantasi!

 

I Kulturskolan har barn och unga mellan 6 och 22 år det utrymmet. Här får de möjlighet till eget skapande på sin fritid i något av Kulturskolans många ämnen inom musik, sång, teater, musikal, dans, cirkus, konst och media. Genom olika evenemang, stora som små, kan eleverna uppträda inför publik. Undervisningen ges i egna lokaler, med professionell utrustning samt i skolor i hela Stockholm.

 

Din roll

Pianoundervisning i grupp från nybörjare till kulturskolans avancerade elever inom Kulturskolans Avancerade program. Arrangera uppspel med dina elever och samarbeta med dina kollegor med allt från skolkonserter till föreställningar. 

 

Ta ansvar för dina elevgrupper och verka för goda kontakter med eleverna och deras familjer.

I samråd med chef ansvara för schemaläggning och uppföljning av schema samt administration.

 

Tillsammans med chef, kollegor och elever planera och aktivt delta i aktiviteter utifrån Kulturskolans mål och åtaganden, exempelvis utåtriktad verksamhet, konserter, föreställningar.

 

Delta aktivt i möten och fortbildningar. 

 

Din kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har:

  • Musikpedagogisk högskoleutbildning med piano som huvudämne eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.
  •  
  • Kunskap om och gärna erfarenhet av gruppundervisning. Med gruppundervisning menar vi uttalad gruppmetodik som bygger på den enskilda elevens såväl som gruppens utveckling. 

Du ska ha pedagogisk insikt och god samarbetsförmåga samt vara självgående och initiativtagande.

 

Övrigt

Eftermiddags- och kvällsarbete. Helgarbete kan förekomma. Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisa innan anställning.

 

Notera att intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens avslutande. 

 

Kulturförvaltningen

Kulturförvaltningen arbetar för att det kulturella utbudet i Stockholm ska bestå av en mångfald av olika uttryck, utbud och möjligheter och samtidigt innehålla både bredd och spets. Kulturförvaltningen ansvarar för huvuddelen av de kommunalt drivna kulturverksamheterna och ger stöd till det fria kulturlivet.

 

Kulturförvaltningen har ca 1000 medarbetare och omfattar Kulturskolan, Stockholms stadsbibliotek, Liljevalchs konsthall, Stockholm konst och Stadsmuseet. Evenemangsavdelningen arrangerar stora publika evenemang som till exempel Stockholms kulturfestival och ungdomsfestivalen We Are Sthlm. Kulturförvaltningens verksamheter har ca 11 miljoner besök varje år.

 

En utmaning för kulturförvaltningen är att nå fler, och grupper som vi inte når idag. Alla ska känna sig välkomna i våra verksamheter, vilket ställer höga krav på medarbetarnas kompetens och engagemang. Vi arbetar aktivt med hållbarhet och eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Deltid

Tillträde

2024-08-19

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

40%

Ort

Farsta-Skarpnäck

Län

Stockholms län

Land

Sverige

Referensnummer

2024/3427

Kontakt

Patrik Karlsson, 08-50831799

Facklig företrädare

Mats Gustafsson, Sveriges lärare, 076-1294901

Sista ansökningsdag

2024-07-31

Utbildningskrav

Högskola/universitet

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 31 juli . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen


Senaste jobben från Stockholms stad

Alla jobb hos Stockholms stad

Liknande jobb Pianolärare till Stockholms kulturskola