Stockholms stad

Johan Skytteskolan söker bildlärare i årskurs 4-6 på 50 %

Arbetsplatsbeskrivning

Johan Skytteskolan är en kommunal grundskola belägen i södra Älvsjös villaområde invid Långbro park nära till kommunikationer. Skolan har ca 1100 elever i årskurserna f - 9. Johan Skytteskolan har engagerad personal och elever med hög måluppfyllelse. Sedan flera år har vi ett pågående värdegrundsarbete. Vi lägger stor vikt vid att inkludera alla elever och möta dem utifrån deras förutsättningar. Vi strävar efter att alla elever ska känna sig välkomna och trygga och att de känner att de har möjlighet att uppnå sin fulla potential kunskapsmässigt, emotionellt och socialt. Vi har ett särskilt fokus på läsinlärning redan i förskoleklass och genom alla årskurser. Skolan har eget kök som serverarfantastisk skolmat och ett av Stockholms mest välskötta skolbibliotek. Hösten 2019 står vår nya F-6 skola färdigbygd och den kommer att bli en av Sveriges modernaste skolor. Läs mer på vår hemsida om vår nya skola och om vårt arbete med hemvister. Välkommen med din ansökan!

 

 

Arbetsbeskrivning

Johan Skytteskolan behöver dig som är legitimerad lärare i åk 4-6. Du kommer att arbeta i ett hemvislag i åk 4-6 i vår nya skola. Tjänsten är ett vikariat under höstterminen 2019. Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i grundskolans åk 4-6. Vi söker dig som är en god pedagog och som känner en stark vilja att undervisa och lotsa våra elever mot målen och som tror på alla elevers möjlighet till lärande och utveckling. Du är ansvarskännande, stabil, strukturerad, empatisk, har god pedagogisk insikt, initiativförmåga, simultanförmåga och har en personlig mognad. Du ska ha god samarbetsförmåga och vara öppen för nya tankesätt och erfarenheter.

 

 

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Anställningsform

Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning

Deltid

Tillträde

2019-08-05

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

50%

Ort

Stockholm

Län

Stockholms län

Land

Sverige

Referensnummer

2019/2580

Facklig företrädare

  • Marianne Bechiri, lärarförbundet, 08-50821700

Sista ansökningsdag

2019-05-31

Legitimationskrav

Lärare

Utbildningskrav

Högskola/universitet

 

 

Ansök nu 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen


Senaste jobben från Stockholms stad

Alla jobb hos Stockholms stad

Liknande jobb Johan Skytteskolan söker bildlärare i årskurs 4-6 på 50 %