Stockholms stad

Gymnasielärare engelska och tyska, vikariat

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

 

Välkommen till oss

Thorildsplans gymnasium är en modern skola med attraktiva utbildningar, engagerade elever och kompetent personal. På Thorildsplans gymnasium känner eleverna sig trygga och får det stöd och den uppbackning de behöver. Skolan har ca 1300 elever. Vi har både studie- och yrkesförberedande program.

 

Vi har dessutom klasser för elever med diagnoser inom autismspektrumet samt FLEX, ett helt individanpassat program. För oss är det viktigt att du delar den värdegrund som finns på Thorildsplans gymnasium samt att du vill arbeta i en skolkultur som präglas av samarbete och utveckling.

Skolan har ett stort och välfungerande elevhälsoteam med två skolsköterskor, två kuratorer, två specialpedagoger, en speciallärare och tre studie- och yrkesvägledare. Vi arbetar förebyggande och hälsofrämjande på individ, grupp- och organisationsnivå.

För mer information se https://thorildsplansgymnasium.stockholm.se 

 

Din roll

Vi söker legitimerad gymnasielärare som ska undervisa i engelska och tyska. Du kommer att ingå i ett arbetslag och i ett ämneslag. Tjänsten är en 85 %. Det ingår mentorskap och andra tillkommande uppgifter som sker under läsårets gång. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 2024-2025.

 

Din kompetens och erfarenhet

Vi söker engagerade gymnasielärare med goda ämneskunskaper. Du besitter förmågan att skapa arbetsro och bra arbetsklimat. Du har höga och positiva förväntningar på elevernas måluppfyllelse, en god pedagogisk insikt, samt är tydlig och engagerad för att locka fram det bästa hos eleverna. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och lösningsfokuserat arbetssätt. Du har god förmåga att planera, strukturera och samarbeta.

 

Grundkravet är att du har lärarlegitimation med behörighet för undervisning i ämnena beskrivna ovan.

 

Övrigt

Arbetsgivaren förbehåller sig rätten att se till personlig lämplighet i samband med tjänstetillsättningen.

 

Intervjuer sker löpande. Vänligen respektera att ansökning endast sker via rekryteringsverktyget.

Telefonsamtal undanbedes. 

 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

 

Anställningsform

Särskild visstidsanställning

Anställningens omfattning

Deltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

85 %

Ort

Stockholm

Län

Stockholms län

Land

Sverige

Referensnummer

2024/3171

Kontakt

Linnea Möller, 0850843507

Publicerat

2024-06-18

Legitimationskrav

Lärare

Utbildningskrav

Högskola/universitet

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Gymnasielärare i allmänna ämnen Gymnasielärare i kärnämnen


Senaste jobben från Stockholms stad

Alla jobb hos Stockholms stad

Liknande jobb Gymnasielärare engelska och tyska, vikariat