Stenungsunds kommun

Vårdlärare till Vuxenutbildningen i Stenungsund

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

 

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

 

Sektor Utbildning i Stenungsund omfattar 16 förskolor och 10 grundskolor med tillhörande Skolbarnomsorg och Grundsärskola. Det går ca 5.500 barn/elever inom verksamheterna. I Sektor Utbildning ingår även Gymnasium, Vuxenutbildningen samt Kultur- och Fritid.

 

Stenungsund är en barnvänlig kommun där vi värnar om barns rättigheter och arbetar för att barn och ungdomar ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.

 

Verksamheten Kompetens och Utveckling organiserar all kommunal vuxenutbildning från grundläggande nivå upp till och med högskolan. Inom enheten ryms också kommunens arbetsmarknadsåtgärder samt stöd och försörjning.

 

Skolenhet 2 inom Vuxenutbildningen söker nu en ny kollega. Inom Skolenhet 2 finns all yrkesutbildning både med och utan språkstöd. Arbetslaget som ansvarar för vård- och omsorgskurserna samt barn- och fritidskurser (barnskötarutbildning) söker en ny kollega till sitt härliga arbetslag. Den person vi söker behöver vara sjuksköterska i grunden samt ha yrkeslärarutbildning.

 

 

Arbetsuppgifter:

Tjänsten innebär undervisning i kurser som tillhör vård- och omsorgsutbildningen. Vi är ett certifierad lokalt Vård- och omsorgscollege.

 

Vi bedriver både klassrumsundervisning samt flexstudier via vår lärplattform. I arbetet ingår sedvanliga läraruppgifter såsom, lektionsplanering, undervisning i olika former, bedömning och betygssättning m.m. I arbetet ingår att samarbeta med andra yrkeslärare i arbetslaget samt andra lärare inom enheten.

 

 

Kvalifikationer:

Utbildning som yrkeslärare med legitimation inom vård- och omsorgsämnen, god pedagogisk och didaktisk förmåga, god förmåga att organisera och dokumentera, god IT-vana och erfarenhet av digitala hjälpmedel samt yrkeserfarenhet inom verksamhetsområdet. Utöver detta är det önskvärt att du också är utbildad HLR-instruktör.

 

Som person har du god pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera människor du möter. Du brinner för att arbeta nära de studerande i deras utveckling av kunskaper och har ett inkluderande arbetssätt.

 

Erfarenhet av vuxna och mångkulturellt arbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, kreativitet och flexibilitet.

 

 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

 

 

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning

 

 

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

 

Antal platser: 1

 

 

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-09-30

Arbetsgivarens referensnummer: A900757

 

 

Upplysningar lämnas av:

Jane Cervell

Rektor

Telefon: 0303-732824

E-post: jane.cervell@ stenungsund.se

 

 

Facklig(a) företrädare

De fackliga förbunden nås via kommunens växel

Telefon: 0303-73 00 00

 

 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Stenungsund

Kategorier : Lärare i praktiska och estetiska ämnen Vuxenutbildningslärare


Senaste jobben från Stenungsunds kommun

Alla jobb hos Stenungsunds kommun

Liknande jobb Vårdlärare till Vuxenutbildningen i Stenungsund