Stenungsunds kommun

Stora Högaskolan söker musiklärare - Vikariat

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

 

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

 

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, grundsärskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid.

 

Stenungsund värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.

 

Stora Högaskolan är en till synes stor skola där det personliga mötet är påfallande nära och en viktig del i vårt arbete, för att eleverna ska få möjlighet att växa, utveckla förmågor och intressen. Vi vill vara med och inspirera till lärande där öppenhet och delaktighet skapar förutsättningar för att våra elever ska lyckas bra i skolan. Från och med årskurs 4 har alla elever varsitt digitalt verktyg.

 

 

Arbetsuppgifter:

Vi söker en musiklärare till Stora Högaskolan som ska driva och utveckla musikundervisningen på skolan. Vi vill att du som lärare är förtrogen med och följer de kommunala samt nationella styrdokument. Tillsammans med den andra musikläraren på skolan medverkar du till att musiken blir en levande del av skolans arbete. Du dokumenterar, följer upp och utvärderar. I den här tjänsten ingår det att arbeta på fritidsklubben på em enligt schema.

 

Du varierar din undervisning och anpassar dig till gruppen så att alla elever lär och utvecklas. Att arbeta som lärare handlar om att ständigt utvecklas utifrån de elever vi möter. Du ska ha en god pedagogisk kompetens samt vara väl förtrogen med grundskolans styrdokument.

 

Du kommer att ingå i ett arbetslag och tillsammans arbetar ni för att utveckla verksamheten, och att hjälpa eleverna framåt i både deras kunskapsmässiga och sociala utveckling.

 

 

Kvalifikationer:

• Har adekvat högskoleutbildning som lärare i musik.

• Arbete med flerspråkiga elever är meriterade.

• Erfarenhet från liknade arbete är meriterade

 

Vi söker dig som har en positiv elevsyn där du redan idag arbetar aktivt med elevers delaktighet och ansvar för att skapa en trygg miljö för våra elever. Du har lätt för att klargöra, delge och skapa förståelse för lärandemål och framsteg. Du är duktig på kommunikation och samspel med såväl elever, vårdnadshavare och kollegor.

 

Du är väl förtrogen med att använda dig av digitala verktyg i undervisningen och i vardagen. Du gillar att vara med och påverka och ta ansvar för din arbetsplats. Du deltar aktivt i systematiska kvalitetsarbetet och har idéer om hur detta kan utvecklas.

 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

 

 

Övrigt:

Vi förbehåller rätten att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden har gått ut.

 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Lärarlegitimation ska tas med redan till första intervjun. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande.

Antal platser: 1

 

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2020-10-31

Arbetsgivarens referensnummer: A979678

 

Upplysningar lämnas av:

Ann Simonsen

Rektor

Telefon: 0303-730187

E-post: ann.simonsen@stenungsund.se

 

Facklig(a) företrädare

De fackliga förbunden nås via kommunens växel

Telefon: 0303-73 00 00

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Stenungsund

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen


Senaste jobben från Stenungsunds kommun

Alla jobb hos Stenungsunds kommun

Liknande jobb Stora Högaskolan söker musiklärare - Vikariat