Stenungsunds kommun

Lärare i fritidshem till Hallarna skolan

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

 

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

 

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, grundsärskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid.

 

Stenungsund värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.

 

Hallerna skolan är en nybyggd skola som ligger i ett naturskönt område. Vi har en stor skolgård som ger stora möjligheter till lärande utomhus och vi har skogen som granne. Hösten 2019 har vi 167 elever i årskurs F-3. Skolan har fyra fritidshemsavdelningar med ett starkt samarbete mellan avdelningarna och nära samarbetet med lärare i förskoleklass och grundskola. En utbyggnad av skolan har påbörjats för att bli en F-6 skola.

 

Hallerna skolans vision - På Hallerna förskola och skola får varje individ växa genom kunskap, glädje och trygghet.

 

 

Arbetsuppgifter:

Som lärare i fritidshem är du med och leder samt utvecklar fritidshemmets verksamhet utifrån läroplanen. Du har ett nyfiket förhållningssätt till ditt uppdrag och det pedagogiska arbetet ska bygga på barnens delaktighet.

 

Tillsammans med kollegor medverkar du till ett kollegialt lärande och tillsammans skapar vi vår lärmiljö och den kultur vi vill ha. Möjlighet finns även kunna undervisa i skolan om du har ämnesbehörigheter.

 

 

Kvalifikationer:

- Högskoleutbildning som lärare i fritidshem, alternativt fritidspedagog med behörighet att undervisa i fritidshem.

- Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

- Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, så som engagemang, flexibilitet, samarbete och struktur.

 

 

Vi erbjuder:

Ett självständigt och stimulerande arbete under ansvar. Samarbete med kompetenta kollegor, samt en stor arbetsgivares bredd och utvecklingsmöjligheter.

 

 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

 

 

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning

 

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde: dec 19/jan 20 eller enligt överenskommelse. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Antal platser: 1

 

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-10-30

Arbetsgivarens referensnummer: A905007

 

Upplysningar lämnas av:

Ingela Bratt

Rektor

Telefon: 0303-73 20 37

E-post: ingela.bratt@stenungsund.se

 

Facklig(a) företrädare

De fackliga förbunden nås via kommunens växel

Telefon: 0303-73 00 00

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 oktober . Arbetsort : Stenungsund

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Stenungsunds kommun

Alla jobb hos Stenungsunds kommun

Liknande jobb Lärare i fritidshem till Hallarna skolan