Stadsmissionens Skolstiftelse

Frisörlärare till Vikariepoolen på Grillska Gymnasiet

Grillska Gymnasiet i Uppsala

Grillska Gymnasiet i Uppsala ligger i trivsamma lokaler i Ekebybruk. Skolan erbjuder sex olika nationella program, såväl högskoleförberedande som yrkesprogram. Det personliga mötet, stolthet hos elever och lärare, nytänkande och resultat i form av kunskap och personlig utveckling är viktiga hörnstenar i vår verksamhet. Utmärkande för skolan är ett nära samarbete mellan elever och lärare i en trygg studiemiljö.

 

 

Beskrivning

Grillska gymnasiet i Uppsala har funnits sedan 2013 och utbildar i dag 400 elever inom såväl högskoleförberedande som yrkesförberedande program. Vi är en engagerad personalgrupp som jobbar tillsammans med fokus på elevernas kunskapsutveckling och välbefinnande. 

 

Är du genuint intresserad av att ge eleverna bästa tänkbara utbildning för att de som entreprenörer skall ges bästa förutsättningar för framtiden? Då är du välkommen att jobba i Sveriges största idéburna skolverksamhet.  

 

 

Arbetsuppgifter

Till vår skola i Uppsala söker vi timvikarie, som är utbildad frisörlärare eller är i pågående utbildning till frisörlärare. Du skall vara positiv, engagerad och brinna för elevens utveckling, både studiemässigt och som människa. 

 

 

Kvalifikationer

Behörig frisörlärare. Dvs. du har minst gesällbrev och lärarutbildning. Alternativt läser du just nu på lärarutbildningen eller arbetar som frisör.

 

 

Villkor

Timvikarie. Du bör kunna komma till skolan på kort varsel.

 

För mer information om skolan och vår verksamhet är du välkommen att kontakta rektor Anna Pahnke anna.pahnke@grillska.se eller besöka hemsidan, www.grillska.se/uppsala

 

Rekryteringsarbetet och intervjuer kommer att pågå löpande under hela ansökningsperioden, och vi tar endast emot ansökningar digitalt. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med ytterligare försäljare av jobbannonser då vi redan har upphandlade avtal. Var uppmärksam på att svarsmejl ifrån oss ibland kan hamna i skräpposten.

 

För anställning begär vi att se registerutdrag från Polisen. Du kan beställa blanketten från polisens hemsida eller hämta en från polisstationen. Beställ gärna utdraget i förväg då viss handläggningstid förekommer.

 

 

Stadsmissionens Skolstiftelse är en idéburen organisation utan vinstutdelning som utbildar unga och vuxna i Mälardalen. I stiftelsen finns Grillska Gymnasiet, Grillska gymnasiesärskolan, Stadsmissionens Folkhögskola samt Stadsmissionens Yrkeshögskola. Med totalt 3000 studerande är stiftelsen Sveriges största fristående, idéburna skolorganisation.

 

www.stadsmissionen.se/skola

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med ytterligare försäljare av jobbannonser då vi redan har upphandlade avtal. Var uppmärksam på att svarsmejl ifrån oss ibland kan hamna i skräpposten.

 

För anställning begär vi att se registerutdrag från Polisen. Du kan beställa blanketten från polisens hemsida eller hämta en från polisstationen. Beställ gärna utdraget i förväg då viss handläggningstid förekommer.

 

 

Anställningsform

Visstidsanställning kortare än 3 månader

Anställningen avslutas

2015-06-14

Anställningens omfattning

Deltid

Tillträde

Omgående

Löneform

Fast lön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

Timvikarie

Ort

Uppsala

Län

Uppsala län

Land

Sverige

Referensnummer

2019/110

Kontakt

  • Anna Pahnke, 072-4028662

Sista ansökningsdag

2019-12-25

 

 

Ansök nu

 

 


Senaste jobben från Stadsmissionens Skolstiftelse

Alla jobb hos Stadsmissionens Skolstiftelse

Liknande jobb Frisörlärare till Vikariepoolen på Grillska Gymnasiet