Sollentuna kommun

Vikariat i spanska

Rudbeck är Sollentuna kommuns gymnasium. Skolan ligger granne med Edsviken och den vackra Edsbergsparken, två mil norr om Stockholm. På Rudbeck studerar nästan 2200 elever och vi har över 200 anställda. Detta bidrar till en fantastisk mångfald som vi är stolta över. Skolan är viktig för våra elever och det avspeglas i studieresultaten som är mycket goda.

 

Vi söker nu en vikarie i spanska.

 

 

Arbetsuppgifter

Undervisning i spanska steg 4. Vikariatet är på deltid, 50 % och sträcker sig fram till v. 9 med eventuell förlängning.

 

 

Kvalifikationer

Du har ett genuint engagemang för elevers lärande och utveckling. Du är en tydlig och lyhörd ledare i klassrummet och det är viktigt för dig med goda och förtroendefulla relationer med dina elever. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och du uppskattar att samarbeta med andra i olika konstellationer. Ett formativt förhållningssätt och att använda digitala verktyg som verktyg för lärande är självklarheter för dig. Som person är du prestigelös, ansvarstagande och har en stor vilja att bidra i det kollegiala lärandet. Du ser möjligheter och utmaningar istället för problem och misstag som något viktigt att lära av.

 

Du är legitimerad lärare i spanska.

 

 

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att ha fokus på undervisning och blir utmanad av studiemotiverade elever som vill nå långt i sin kunskapsutveckling. Rudbeck präglas av trygghet och trivsel bland eleverna. På Rudbeck lär vi av varandra och delar med oss av kunskaper och erfarenheter. Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas. Vi vågar lova att du kommer att känna dig välkommen och trivas hos oss! För frågor kontakta Annika Westin, rektor: annika.westin@rudbeck.se

 

Välkommen med din ansökan senast den 28 oktober. Ansökningar behandlas löpande.

 

 

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

 

 

Anställningsform

Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningen avslutas

Anställningens omfattning

Deltid

Tillträde

2020-11-16

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

50

Ort

Sollentuna

Län

Stockholms län

Land

Sverige

Referensnummer

2020/346

Sista ansökningsdag

2020-11-18

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 18 november . Arbetsort : Sollentuna

Kategorier : Gymnasielärare i allmänna ämnen


Senaste jobben från Sollentuna kommun

Alla jobb hos Sollentuna kommun

Liknande jobb Vikariat i spanska